Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/08/2021]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [29/08/2021]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου.

Κριός

Αν η φιλοδοξία και η λήψη τολμηρών βημάτων στην καριέρα σου φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα, τότε η ίδια θετική, φιλόδοξη ενέργεια μπορεί να κάνει θαύματα στα ερωτικά σου. Γι’ αυτό άφησε να αναδυθούν η αυτοπεποίθηση και οι δυνατότητές σου. Μπορεί ο εραστής σου να θέλει αποδείξεις, πως η ερωτική σας ζωή δεν παίζει δεύτερο βιολί σε σχέση με τους άλλους τομείς της ζωής σου. Εδώ είναι η ευκαιρία σου να το αποδείξεις!

Ταύρος

Η θετική σκέψη προσελκύει θετικότητα – κι αυτό ισχύει για τα ερωτικά σου τώρα. Αυτό που προβάλλεις ή ενθαρρύνεις με τον τρόπο σου, πιθανότατα θα το λάβεις. Έτσι, αν θέλεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε προσέξει, γίνε η πρώτη που θα το προσφέρει. Θα διαπιστώσεις μόνη σου γιατί πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι τώρα. Γι’ αυτό επέλεξε με σύνεση! 

Δίδυμος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσθέτει ένα υπέροχο στρώμα γλυκύτητας στον κόσμο σου και η ερωτική σου ζωή, σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχεις την ικανότητα να ανακαλύπτεις τις δυνατότητες πίσω από οποιοδήποτε πρόβλημα αν το ψάξεις εξονυχιστικά. Αυτή η ενισχυμένη θετική προοπτική, πιθανότατα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον εραστή σου. Ο θετικός κι αισιόδοξος εαυτός σου, είναι πολύ ελκυστικός και σέξι. 

Καρκίνος

Αν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται, τότε ο αγαπημένος σου δεν θα σε κατηγορήσει που θέλεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να χαλαρώσεις. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα χωρίς ενοχές για να γεμίσεις τις συναισθηματικές και φυσικές σου μπαταρίες αν νιώθεις εξαντλημένη. Για να είσαι η καλύτερη για οποιονδήποτε άλλο, απόλαυσε λίγη προσωπική ανάπαυλα. Ο σκοπός… είναι να ξανανιώσεις και να ξαναγίνεις λαμπερή και όλο ζωντάνια!

Λέων

Μια ρομαντική ευκαιρία χρειάζεται ανοιχτό μυαλό για να την εντοπίσεις. Προσπάθησε, λοιπόν, να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι σου φαίνεται τώρα ασυνήθιστο. Έχεις άφθονη παθιασμένη ενέργεια για να την εφαρμόσεις όπου θέλεις. Όμως η πραγματική πρόοδος, θα απαιτήσει να πειραματιστείς περισσότερο ή να γίνεις πιο αισθησιακή και τολμηρή.

Παρθένος

Η αποδοχή πως οι ανάγκες σου πρέπει να έρχονται πρώτες, στέλνει ένα σαφές μήνυμα στον εραστή σου για τη φροντίδα και το σεβασμό που δείχνεις απέναντι στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι λίγη απομόνωση εξήγησε σ’ αυτόν που αγαπάς, για ποιο λόγο λειτουργείς έτσι. Το σύμπαν σε προτρέπει να κοιτάξεις με ειλικρίνεια μέσα σου για να ανακαλύψεις τι είναι απαραίτητο και τι χρειάζεσαι περισσότερο τώρα.

Ζυγός

Οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να δυσκολεύουν την έναρξη οποιασδήποτε ρομαντικής περιπέτειας. Μην το αφήσεις όμως να εμποδίσει εσένα και το ταίρι σου να κάνετε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον. Ακόμη και η πράξη της διερεύνησης των δυνατοτήτων, μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε και οι δύο αναζωογονημένοι, ανάλαφροι και αισιόδοξοι. Δείτε, λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να μοιραστείτε τις σεξουαλικές σας αναζητήσεις.

Σκορπιός

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις δεν χρειάζεται να προκαλέσουν προβλήματα αν είσαι πρόθυμη να αξιοποιήσεις την έντονη ενέργεια σ’ αυτό που περιμένει να το απολαύσεις με θετικό τρόπο. Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές μαζί με το ταίρι σου, που μπορούν να φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπά σας. Η μετατόπιση της εστίασής σας σ’ αυτό που σας κάνει να νιώθετε αισιόδοξοι, σύντομα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Δοκιμάστε το και θα δείτε!

Τοξότης

Μην υποτιμάς τη δημιουργική σου έκφραση τώρα. Αυτό που μπορεί να θεωρείς απλά ένα κοινό σχόλιο, ίσως έχει μεγαλύτερη απήχηση στον αγαπημένο σου, από ότι πιστεύεις. Αν τα λόγια παρουσιάζουν οποιαδήποτε πιθανότητα προβλήματος, άλλοι δημιουργικοί ή καλλιτεχνικοί τρόποι, σε παροτρύνουν να τους εξερευνήσεις. Γι’ αυτό άφησε την καρδιά σου να καθοδηγήσει την παθιασμένη μούσα σου! 

Αιγόκερως

Μην αφήνεις τη φαντασία σου να δουλεύει υπερωρίες και βρες τρόπους για να κάνεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό πιο συναρπαστικό. Αν θέλεις περισσότερο αυθορμητισμό, προσπάθησε να εντοπίσεις τη σειρά των ανεξερεύνητων επιλογών που πρέπει να λάβεις υπόψη. Ο προβληματισμός για το παρελθόν μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το πάθος στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που μπορεί να λειτουργούσε πριν…. ίσως είναι η τέλεια λύση τώρα! 

Υδροχόος

Μην αφήνεις τυχόν προβλήματα, να επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου. Αν καταστραφεί η αυτοπεποίθησή σου, ενίσχυσε την πίστη στον εαυτό σου. Σύνελθε και επικεντρώσου στις θετικές και αναμφισβήτητα δελεαστικές σου ιδιότητες. Όσο μεγαλύτερη θετική αύρα εκπέμπεις, τόσο πιο βαθιά θα είναι η γλυκιά εξέλιξη ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου!

Ιχθύς

Η «επιχειρηματική» προσέγγιση στην ερωτική σου ζωή κάθε άλλο παρά χρήσιμη και σέξι είναι. Επίσης μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα αν αναμείξεις τη δουλειά με την ρομαντική ευχαρίστηση. Γι’ αυτό δημιούργησε μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσά τους. Ίσως χρειαστεί να σημειώσεις αργή, σταδιακή παθιασμένη πρόοδο μέχρι να καταφέρεις εσύ ή ο αγαπημένος σου να εφαρμόσετε αυτήν την ισορροπητική πράξη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments