Lifestyle

Μάικλ Τζάκσον: Στο φως θα βγουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του

Μάικλ Τζάκσον: Στο φως θα βγουν ακυκλοφόρητα τραγούδια του
Μάικλ Τζάκσον: Η οικογένεια του μεγάλου τραγουδιστή αποκαλύπτει τα σχέδια της για την κυκλοφορία ακυκλοφόρητων τραγουδιών του «βασιλιά της ποπ».

Ακυκλοφόρητα τραγούδια του «βασιλιά της ποπ» Μάικλ Τζάκσον ενδέχεται να δουν λίαν συντόμως το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ο αδερφός του Μάικλ Τζάκσον, Τίτο, σε συνέντευξή του στην The Sun, δήλωσε ότι υπάρχει ακόμα αρκετή μουσική που δεν έχει κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας ότι ο αδερφός του άφησε πολύ υλικό.

«Θα ήταν πολύ ευχάριστο να βρεθούμε ξανά σε έναν δίσκο με τον Μάικλ. Θα ήμασταν πρόθυμοι να δοκιμάσουμε οτιδήποτε μπορεί να γίνει και να δούμε τι θα συμβεί», είπε στη The Sun.

O ίδιος αποκάλυψε είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για την πρώτη στούντιο κυκλοφορία των The Jacksons από το 1989.

Σημειώνεται ότι μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, στις 25 Ιουνίου του 2009, έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ με μουσική του: Tο «Michael» το 2010 και το «Xscape» το 2014.

Τα φωνητικά του τραγουδιστή έχουν συμπεριληφθεί επίσης σε σινγκλ των Drake και Lenny Kravitz, μεταξύ άλλων, μετά το θάνατό του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το άλμπουμ του Τζάκσον «Thriller» έγινε για 34η φορά πλατινένιο στις ΗΠΑ και παραμένει το δεύτερο άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις.

Επίσης, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι Duran Duran, είχαν απορρίψει πρόταση συνεργασίας με τον Μάικλ Τζάκσον τότε.

Μάικλ Τζάκσον: Ο θάνατος ενός θρύλου

Ήταν στις 25 Ιουνίου 2009. Ο θάνατος του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, δήλωνε εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού ινστιτούτου του Λος Άντζελες. Ο Τζάκσον ετοίμαζε τη μεγάλη επιστροφή στο αγαπημένο του κοινό, η οποία θα γινόταν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου 2009.

Οι παραστάσεις του θα ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο του 2010 και όλα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο. Από το 2005, όταν απαλλάχθηκε από την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, ζούσε απομονωμένος. Το τετράωρο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε το 2019, με τίτλο «Leaving Neverland», προκάλεσε σάλο και έπληξε ανεπανόρθωτα την ήδη επιβαρυμένη εικόνα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments