Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 02/09

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Πέμπτη 02/09
Ελίφ σήμερα: Όσα θα δούμε στη σειρά Ελίφ Επεισόδιο 917.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο  Παρλά συνεχίζει να κουνάει κάθε μέρα και λίγο περισσότερο τα πόδια της. Όταν προσπαθεί να σταθεί και να περπατήσει τα καταφέρνει για λίγο. Όμως είναι μια τεράστια έκπληξη και πρόοδος. Είναι ένα θαύμα όλο αυτό αλλά η Παρλά έχει αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Ο Κερέμ αγοράζει νυφικό για την Παρλά ως δώρο. Εκείνη ξετρελαίνεται ενώ ο Κερέμ με δυσκολία χαμογελάει.

Στο σημερινό επεισόδιο,η  Παρλά συζητάει με τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση του γάμου της και ζητάει τη γνώμη της Σουρεγιά. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της αλλά θέλει να την πληγώσει.

Η Αλέβ αφήνει υπονοούμενα στη Λεμάν για τη Ζουλιντέ και τις προθέσεις της σχετικά με το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί και μαθαίνει πως η Τουλάι έφυγε και πως η Ζουλιντέ αναλαμβάνει το μαγαζί και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Λεμάν λέει στη Ζουλιντέ πως το συμβόλαιο για την ενοικίαση του μαγαζιού το έχει κάνει με την Τουλάι και θυμωμένη ζητάει από τη Ζουλιντέ να φύγει. Ο Σαφάκ επεμβαίνει και λέει πως επιτρέπει στη Ζουλιντέ να αναλάβει εκείνη το μαγαζί. Η Λεμάν επιστρέφει σπίτι της θυμωμένη και απογοητευμένη. Η Αλέβ έχει ένα σχέδιο για να βγάλει τη Ζουλιντέ από τη ζωή της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πει στη Λεμάν πως η Ζουλιντέ ζει στο σπίτι του Σαφάκ.Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο. Η Σουρεγιά του λέει πως η Παρλά έχει κάθε δικαίωμα να είναι ενθουσιασμένη.

Η Ζουλιντέ θέλει να φύγει από το μαγαζί αλλά ο Σαφάκ της λέει πως δεν θα το επιτρέψει και της κρατάει το χέρι. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται αλλά λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο τη φροντίζει ο Σαφάκ.

Η Παρλά περπατάει πια κανονικά αλλά το κρατάει από όλους μυστικό γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν τελικά το κινητό τηλέφωνο του Μουσταφά αλλά και το πτώμα του. Η Ματσιντέ είναι συγκλονισμένη από τα νέα και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή πιστεύει πως δεν τον προστάτεψε. Από την ταραχή της, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο πάτωμα. Η Βιλντάν και ο Κερέμ τη βοηθούν και η Ματσιντέ τους λέει τι συνέβη. Η Παρλά λέει στη Ματσιντέ πως πρέπει να το ξεπεράσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως κάνει και εκείνη παρά την αναπηρία της…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments