Ελλάδα

Mad Clip: 2000 άτομα στο σημείο που σκοτώθηκε

Mad Clip: 2000 άτομα στο σημείο που σκοτώθηκε
Mad Clip: Θαυμαστές του άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου πέθανε.

Η είδηση του θανάτου του Mad Clip σε τροχαίο έχει σοκάρει την κοινή γνώμη και τα εκατομμύρια των θαυμαστών του οι οποίοι είδαν έναν τραγουδιστή να φεύγει στο απόγειο της επαγγελματικής του πορείας. Το super car του τράπερ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ο ίδιος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 34 ετών.

Mad Clip: Περίπου 2.000 άτομα στο σημείο όπου σκοτώθηκε

Χιλιάδες θαυμαστές και φίλου του τον αποχαιρετούν σε συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. Παράλληλα το βράδυ της Παρασκευής, χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με το MEGA, συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Περίπου 2.000 άτομα βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κεράκι, ενώ άλλοι άφηναν το μπουκάλι της μπύρας τους ή κάποιο σημείωμα. Με αυτόν τον τρόπο είπαν το δικό τους τελευταίο «αντίο» στον τράπερ. Για κάποιο διάστημα μάλιστα διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο.

 

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο πριν τη μοιραία στροφή

Στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η σελίδα npress.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να εκκινεί πολύ ομαλά, όταν το φανάρι ακριβώς έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο. Δίπλα του διακρίνεται το όχημα που αναζητούσε η τροχαία, το οποίο διαθέτει κίτρινες -πιθανώς βρετανικές- πινακίδες, και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.

Ο οδηγός του Audi που αναζητούσαν εμφανίστηκε αυτοβούλως και κατέθεσε στην αστυνομία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεψε από γάμο φίλων και συνεργατών του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο. Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments