Lifestyle

Η Χριστίνα Ορφανίδου βάλθηκε να μας τρελάνει

Η Χριστίνα Ορφανίδου βάλθηκε να μας τρελάνει
Χριστίνα Ορφανίδου: Φαίνεται πως η πρώην παίκτρια του δημοφιλούς ριάλιτι «Big Brother» έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τα κάλλη της.

Το δικό της φανατικό κοινό φαίνεται πως έχει αποκτήσει μία από τις πιο δημοφιλείς πρώην παίκτριες του Big Brother, η εντυπωσιακή Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου: Αναστατώνει το Instagram

Τι κι αν δεν έμεινε μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι; Τι κι αν υπήρξαν άλλες γυναίκες και άλλοι άντρες- άλλοι παίκτες εν γένει, δηλαδή – που προχώρησαν πολύ περισσότερο από την ίδια και έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό ή και τον τελικό; Big Brother

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother που… επανέκαμψε πέρυσι στον ΣΚΑΪ δεν ήταν άλλη από την Χριστίνα Ορφανίδου- και ας μην κέρδισε!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα που είναι επαγγελματίας παίκτρια του πόκερ εκτός του σπιτιού του «Μεγάλου Αδερφού», έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό στο instagram, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που παθαίνουν… αμόκ σε κάθε της ποστάρισμα και της χαρίζουν σωρηδόν καρδούλες και like και σχόλια.

Απολύτως λογικό, θα πείτε: η Χριστίνα είναι από εκείνες τις χυμώδεις γυναίκες που άπαξ και κάποιος τις δει δεν είναι και πάααααρα πολύ δύσκολο να τις ερωτευτεί δια παντός.

Με αναρτήσεις, μάλιστα, σαν τις τελευταίες στον προσωπικό της λογαριασμό, η κατάσταση… ξεφεύγει!

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Χριστίνα Ορφανίδου: Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές λήψεις και θα συμφωνήσετε μαζί μας:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments