Πως Να

Πως να αποτρέψετε υποκλοπή των κωδικών σας στο iPhone

Πως να αποτρέψετε υποκλοπή των κωδικών σας στο iPhone
iPhone: Δείτε παρακάτω στο άρθρο που ακολουθεί πως μπορείτε να εμποδίσετε επίδοξους χάκερς να αποσπάσουν πολύτιμα προσωπικά σας δεδομένα.

Εφόσον χρησιμοποιείτε το Lightning καλώδιό σας για να φορτίζετε το iPhone σας, πιθανώς να το χρησιμοποιείτε και για να το συνδέετε το Mac σας με πληκτρολόγιο.

iPhone: Τα «αθώα» καλώδια

Κάτι πολύ λογικό, ωστόσο ένας ερευνητής ασφαλείας δημιούργησε ένα Lightning καλώδιο το οποίο κάνει περισσότερα από ότι θα θέλατε. iPhone

Θέλοντας να τονίσει τον πιθανό κίνδυνο για τους ανύποπτους χρήστες από τα “αθώα” καλώδια, ο ερευνητής τροποποίησε ένα Lightning καλώδιο, κρύβοντας μέσα του ένα chip το οποίο όταν συνδεόταν σε κάποιον υπολογιστή, εκτελούσε λειτουργίες keylogger. Και μάλιστα το καλώδιο αυτό δεν ξεχώριζε καθόλου οπτικά με ένα αυθεντικό, κάνοντας αδύνατη την οπτική αναγνώρισή του.

iPhone
Έτσι, ένας επίδοξος hacker, μπορεί να δει ό,τι πληκτρολογείτε και να κλέψει usernames και κωδικούς. Μάλιστα το καλώδιο μπορεί να δημιουργήσει το δικό του WiFi hotspot, επιτρέποντας τη σύνδεση στο hacker.

iPhone: Ο ερευνητής διέθεσε τα καλώδια για δοκιμές στο Motherboard, ενώ η Apple δεν πρόσφερε κάποιο σχόλιο.

iPhone 13: Παρουσιάζεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου

Όπως έγινε γνωστό από την Apple, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας, όπως πάντα από το Steve Jobs Theater στο Apple Park campus στο Cupertino της California.
Λόγω της πανδημίας θα δούμε και πάλι μια έτοιμη παρουσίαση που θα αφορά τα νέα προϊόντα της εταιρείας, δηλαδή τη νέα σειρά iPhone, το Apple Watch 7 και ενδεχομένως τα AirPods 3.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube, αλλά και μέσω του Apple TV από την αντίστοιχη εφαρμογή.
Apple Watch 7

iPhone: Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments