Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του GNTM

Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την πρεμιέρα του GNTM
Βίκυ Καγιά: Όσα δήλωσε η προηγούμενη παρουσιάστρια του ριάλιτι.

Ο διαγωνισμός μόδας έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 12/9, αλλά η Βίκυ Καγιά απουσίαζε από την κριτική επιτροπή. Ο λόγος; Φέτος τη θέση της έχει πάρει το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ η ίδια θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «DWTS».

Βίκυ Καγιά: Τι δήλωσε για το GNTM

Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη, η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο «Greece’s Next Top Model 4»: «Έχω ρίξει ματιές στο GNTM, τα καμαρίνια είναι διπλανά άλλωστε».

Σχετικά με το «Dancing With The Stars» και το ποιος θα βρίσκεται στα backstage, εξήγησε: «Ξεκινούν με το καλό οι προετοιμασίες. Είναι διάφοροι οι επιλαχόντες. Δεν ξέρουμε, όμως, που θα κάτσει η μπίλια».

 

«Ο ανταγωνισμός είναι καλό πράγμα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αν δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, πώς θα γίνεις καλύτερος; Είναι μία δύσκολη εποχή και εύχομαι να σταθεί ο καθένας στο ύψος του», δήλωσε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Βίκυ Καγιά: ‘Ελειψε από το Twitter

Δημήτρης Σκουλός, Αγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και το «νέο αίμα», Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, κάθισαν στις θέσεις τους, αναζητώντας το επόμενο top model. Μεγάλη απούσα της βραδιάς η Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός GNTM 4 και σύντομα θα παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα αναλάβει και το ανανεωμένο Dancing With The Stars.

Αντικαταστάτρια στο reality μοντέλων είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Ποιες ήταν όμως οι αντιδράσεις στο Twitter για το πρώτο επεισόδιο του GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά; Οι χρήστες στο Twitter, που βλέπουν και σχολιάζουν τα πάντα, θέλουν πίσω τη Βίκυ Καγιά, ενώ η υποδοχή στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν και πολύ ζεστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments