Αθλητισμός

Σεβίλλη Σάλτσμπουργκ 1-1: Ισοπαλία με τέσσερα πέναλτι

Σεβίλλη Σάλτσμπουργκ 1-1: Ισοπαλία με τέσσερα πέναλτι
Σεβίλλη Σάλτσμπουργκ 1-1: Ισόπαλες ήταν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι τους στους ομίλους του Champions League.

Σεβίλλη και Σάλτσμπουργκ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον πρώτο τους αγώνα στους ομίλους του Champions League. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, όμως το ιστορικό στοιχείο του αγώνα ήταν τα τέσσερα πέναλτι που δόθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Σεβίλλη ξεκίνησε πιο επιθετικά και μπήκε με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι. Στο 13ο λεπτό η ομάδα της Σάλτσμπουργκ ο Ντιέγκο Κάρλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Αντεγιέμι, ο Κουλμπάκοφ εξέτασε το VAR και έδωσε το πέναλτι, όμως ο Αντεγιέμι έστειλε την μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπόνο.

Φάσεις και γκολ

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σούτσιτς για να κάνει το 0-1.

Ωστόσo, τα πέναλτι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 37ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ κέρδισε και τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι όταν ο Αντεγιέμι βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόνο και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Σούσιτς, αλλά αυτή την φόρα αστόχησε, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά της Σεβίλλης να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Ούλμερ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βάσκεθ με το διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση. Ο Ράκιτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 50ο λεπτό η Σεβίλλη έμεινε με 10 παίκτες όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εν-Νεσίρι, καθώς σε ένα πέσιμο του μέσα στην περιοχή ο διαιτητής θεώρησε ότι κάνει θέατρο και τον απέβαλε.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βγουν με την μπάλα να πηγαίνει από την μια περιοχή στην άλλη με τις δύο ομάδες να χάνονται και για τις δύο ομάδες. Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό με τον διαιτητή να βγάζει συνεχώς κίτρινες κάρτες.

Στο 91ο λεπτό ο Ούλμερ με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μπόνο σε εκπληκτική επέμβαση, χωρίς να αλλάξει κάτι με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League.

Δείτε τα γκολ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments