Πως Να

Πως να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με το Facebook Messenger

Πως να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με το Facebook Messenger
Facebook Messenger: Δείτε πως μπορείτε να επιτρέψετε στους φίλους σας να σας «εντοπίσουν» μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
Facebook Messenger: Δείτε πως μπορείτε να επιτρέψετε στους φίλους σας να σας «εντοπίσουν» μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

«Που είσαι;» Όλοι έχουμε κάνει αυτή την ερώτηση κάποια στιγμή. Ευτυχώς πλέον, με την βοήθεια της τεχνολογίας και τα smartphone, είναι εύκολο να μοιραστείτε την ακριβή τοποθεσία σας με άλλους. Ας δούμε λοιπόν στο άρθρο που ακολουθεί πως ακριβώς μπορείτε να το κάνετε με το Facebook Messenger.

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί για Facebook Messenger σε συσκευές iPhone, iPad και Android. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στείλετε μια τοποθεσία σε κάποιον ή ακόμη και να του επιτρέψετε να παρακολουθεί τις κινήσεις σας σε έναν χάρτη.

Αρχικά, ανοίξτε τη συνομιλία για την ομάδα ή το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας.

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τέσσερις κουκκίδες στην αριστερή πλευρά της κάτω γραμμής εργαλείων.

Επιλέξτε «Location» από το μενού.

Έχετε μερικές επιλογές εδώ. Μπορείτε να μοιραστείτε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τοποθεσία αναζητώντας την. Αυτό είναι βολικό όταν λέτε σε κάποιον πώς να φτάσει κάπου.

Για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, μπορείτε είτε να μοιραστείτε τη live τοποθεσία σας, η οποία δείχνει την κίνησή σας σε έναν χάρτη, είτε απλώς να μοιραστείτε την τρέχουσα στατική σας τοποθεσία. Για τα πρώτα, απλώς πατήστε «Start Sharing Live Location». Facebook Messenger

Η live τοποθεσία σας θα είναι κοινόχρηστη για 60 λεπτά από προεπιλογή. Για να το τερματίσετε πριν εξαντληθεί ο χρόνος, απλώς πατήστε «Stop Sharing Live Location».

Για να μοιραστείτε τη συγκεκριμένη στατική τοποθεσία σας – ή μια τοποθεσία που δεν μπορείτε να βρείτε με την αναζήτηση – πατήστε το εικονίδιο καρφίτσας.

Τώρα μπορείτε να μετακινήσετε τον χάρτη και να πατήσετε «Send Location» όταν το pin βρίσκεται στο σημείο που θέλετε να μοιραστείτε. Facebook Messenger

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει! Οι παραλήπτες θα μπορούν να παρακολουθούν τη live τοποθεσία σας σε χάρτη ή να ανοίγουν την τοποθεσία που στείλατε στην εφαρμογή χάρτη της επιλογής τους. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να πληκτρολογήσετε διευθύνσεις ή να κάνετε συνεχείς ενημερώσεις για την κατάσταση της τοποθεσίας σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments