Πολιτική

Κύπρος: Στην Αθήνα για επαφές με τον Θάνο Πλεύρη ο Κύπριος υπουργός Υγείας

Κύπρος: Στην Αθήνα για επαφές με τον Θάνο Πλεύρη ο Κύπριος υπουργός Υγείας
Κύπρος: Συνάντηση στην Αθήνα θα έχουν οι δύο υπουργοί, Θάνος Πλεύρης και ο Κύπριος ομόλογος του Μιχάλης Χατζηπαντέλα στο πλαίσιο της επίσκεψης Αναστασιάδη.

Στην Αθήνα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Υγείας της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ως μέλος της αποστολής που συνοδεύει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Κύπρος: Θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κο Θάνο Πλεύρη.

Κατά την παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο υπουργός Υγείας θα πραγματοποιήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Θάνο Πλεύρη. Στη μεταξύ τους συνάντηση, οι δύο υπουργοί θα συζητήσουν αναλυτικά τα θέματα της πανδημίας και των εμβολιασμών κατά της COVID-19. Κύπρος

Οι υπουργοί Υγείας Κύπρου και Ελλάδας θα ανταλλάξουν, επίσης, απόψεις επί άλλων ζητημάτων διμερούς ενδιαφέροντος που εμπίπτουν στον τομέα της αρμοδιότητάς τους, ενώ θα εξετάσουν τρόπους για ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα Υγείας.

Ακόμη, ο κ. Χατζηπαντέλα θα έχει σειρά επαφών με άλλους φορείς στον τομέα της Υγείας.

Κύπρος: Λίγα λόγια για τον υπουργό Υγείας κο Θάνο Πλεύρη

Ο Αθανάσιος Πλεύρης (21 Μαΐου 1977) είναι Έλληνας πολιτικός και δικηγόρος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι γιος του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έλαβε Διδακτορικό τίτλο στο ποινικό δίκαιο.

Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 εξελέγη βουλευτής Α΄ Αθηνών με τον ΛΑ.Ο.Σ, όντας πρώτος σε ψήφους για το κόμμα του στην περιφέρεια της Α΄ Αθηνών (6.942 ψήφοι). Κύπρος

Στις 21 Μαΐου 2012, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό του Γιώργου Καρατζαφέρη για να συστρατευθεί με την Νέα Δημοκρατία. Ο Θάνος Πλεύρης τοποθετήθηκε από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πριν τις εκλογές στην 9η θέση της Α’ Αθηνών αφού οι εκλογές έγιναν χωρίς σταυρό προτίμησης. Στις 3 Νοεμβρίου του 2014 ορκίστηκε βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου με το κόμμα της Ν.Δ. αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην Κομισιόν.

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές εκλέχθηκε βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας. Είναι μέλος της Προανακριτικής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments