Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [19/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [19/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σας, οι αισθήσεις σας θα κατευθύνουν τα γεγονότα, θα αφήσετε τις ερωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση απολαύστε τη σταθερότητα του δεσμού σας, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμές ερωτικές στιγμές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε σταθερότητα, ερωτική ασφάλεια και αμοιβαία έλξη. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν την μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισής του θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας. Προμηνύεται έναρξη σχέσης, με μελλοντικές διαστάσεις.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να περάσετε σε δυναμικές ενέργειες, σε πράξεις που να μπορούν να σας βγάλουν από την ερωτική σας μονοτονία. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης, σήμερα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, τηλεφώνημα από ερωτικό πρόσωπο θα κλείσει τη μέρα σας με προσωπικό ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας πορεία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές, που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

Λέοντας

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα βγει η απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρας σας, η ανάγκη σας για ενδιαφέρουσες περιπέτειες θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συναισθηματική και αισθησιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι, γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σταθεροποιήσει το συναισθηματικό σας κόσμο, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε τη θερμότητα και τον ερωτισμό σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, προσιτή και αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας. Από μόνοι σας, με δικές σας ενέργειες θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας πλησιάσει. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με προσωπικό ραντεβού!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ισορροπία θα σας κάνει διαλλακτικούς και ήρεμους. Κατανόηση και αγάπη θα δείξετε στο ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που έχετε τσακωθεί, θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, καταφθάνει επανασύνδεση με εξομολογήσεις. Θα ανοιχτείτε ερωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, προμηνύεται θερμό νυχτερινό ραντεβού!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια ερωτική πορεία, θα υπάρξει συνάντηση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σας με ξεκάθαρες και σοβαρές βλέψεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, κύρια επιδίωξή σας θα είναι οι θερμές ερωτικές στιγμές έλξης και έντονου ερωτισμού. Ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, στις αισθησιακές σας διαθέσεις θα ανταποκριθεί άμεσα το ταίρι σας. Στις κινήσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, αν είστε σε δεσμό στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε. Ένα πρόσωπο θα περάσει σε απρόοπτες ερωτικές εξομολογήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας ξαφνιάσουν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας πιέζουν, θα λήξετε οριστικά ερωτικές υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσαρεστούν. Παίρνετε απόφαση να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σε χώρο που συχνά κινείστε ένα καινούργιο άτομο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την ερωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με πιεστικές ή ανιαρές ερωτικές υποθέσεις. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε και να απελευθερωθείτε, ερωτικά και σεξουαλικά. Τολμηρή θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά ερωτικά αποτελέσματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες και απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Θα υπάρξουν συνομιλίες και επαφές που θα φέρουν συμφιλίωση, εσείς οι χωρισμένοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε. Ξεκάθαρα λόγια και αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα σβήσουν τα κακώς κείμενα, θα δημιουργεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε το ενδιαφέρον σας, εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments