Lifestyle

Billie Eilish: Παρουσίασε τα νέα της τραγούδια σε μια μεγάλη συναυλία

Billie Eilish: Παρουσίασε τα νέα της τραγούδια σε μια μεγάλη συναυλία
Billie Eilish: Με τίτλο «Life Is Beautiful» έδωσε στο Λας Βέγκας την πρώτη της συναυλία μετά από ενάμιση χρόνο

Μετά από ενάμιση χρόνο η Billie Eilish βρέθηκε πάλι κοντά στο κοινό της με μια μεγάλη συναυλία στο Λας Βέγκας, που είχε τίτλο «Life Is Beautiful», παρουσιάζοντας τα νέα της τραγούδια.

>Η συναυλία διήρκησε 90 λεπτά και είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο YouTube. Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο iHeartRadio Festival, επίσης στο Λας Βέγκας, παρουσιάζοντας 18 τραγούδια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το Live Concert έγινε το βράδυ της Κυριακής και ξεκίνησε με τα τραγούδια «Bury a Friend» και «You should See Me in a Crown», ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Παιδιά, έχει περάσει τόσος καιρός! Αυτό μοιάζει με ένα όνειρο που είχα δει πολλές, πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο…».

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που είμαι μαζί σας και βλέπω όλα τα όμορφα πρόσωπά σας. Ελπίζω να είστε καλά και να διασκεδάσετε. Θέλετε να μου δώσετε όλη την ενέργεια που εξοικονομήσατε ενάμιση χρόνο; Σας παρακαλώ, θα ήταν τιμή μου».

Το νέο της album έχει τίτλο «Happier Than Ever» η αγαπημένη σταρ της νέας γενιάς συνέχεια το show της ερμηνεύοντας καινούργια τραγούδια, όπως τα «Didn’t Change My Number», «NDA» και «Therefore I Am».

Η Billie Eilish έχει προγραμματίσει μία σειρά από συναυλίες το επόμενο διάστημα, ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ξεκινήσει μια δίμηνη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την προώθηση του Happier Than Ever.

Δείτε εδώ όλη τη συναυλία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments