Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [22/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [22/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα αποκαλύψετε στο ταίρι σας διαφόρων ειδών σκέψεις και επιθυμίες. Εσάς τους χωρισμένους, τηλεφώνημα και συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, κλείνουν παρεξηγήσεις, τώρα θα αποκατασταθεί η σχέση σας, έρχονται ουσιαστικές αποφάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, με το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία, θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικές εκκρεμότητες. Καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα, θετική θα είναι η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις ή σχέσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερού δεσμού.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες και δημιουργικές συναντήσεις. Θετική κατάληξη θα δώσετε σε ζήτημα επανασύνδεσης, θα τερματίσετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Αναλυτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κλείσει ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία με συναισθηματικές αποκαλύψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας θα υπάρξει συνάντηση-έκπληξη!

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα ευχάριστες προτάσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ψυχολογία σας, ανανεώνεστε συναισθηματικά. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι εκμυστηρεύσεις του θα φέρουν άνοιγμα επανασύνδεσης. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλίες και μια ιδιαιτέρως θετική συνάντηση, θα βοηθήσουν στο να φύγει ο αρνητισμός, τώρα θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα, αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχετε αίσιο τέλος.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε ομιλητικοί, γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να προγραμματίσετε, να περάσετε με το ταίρι σας σε καινούργια σχέδια. Με επιτυχία θα ολοκληρώσετε ερωτικές συζητήσεις, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε για θέματα μελλοντικής δέσμευσης. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για αποκαλύψεις και οριστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι συγκαταβατικός, θα είστε σε θέση να ζυγίσετε τις καταστάσεις. Θα νιώσετε ένα είδος συναισθηματικής ανανέωσης που θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να δώσετε άμεσες και οριστικές λύσεις σε μπερδεμένες υποθέσεις. Κοινωνική και εξωστρεφής θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Σήμερα δε θα φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, θα σας διακατέχει αισιοδοξία, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε σε ερωτικές προσεγγίσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο παρεξηγήσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα αποδειχτεί πως μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι συζητήσεις σας θα τερματίσουν με αίσια κατάληξη. Θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε την ερωτική σας σχέση πάνω σε μια πιο σταθερή ίσως και πιο δεσμευτική βάση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αξιοποιήστε τα συναισθηματικά ανοίγματα που θα προκύψουν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητα σας, θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστικές αλλαγές. Θα παρατηρηθούν ασυνήθιστες πράξεις στην συμπεριφορά σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, θα τολμήσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ενέργειες επανασύνδεσης. Με δική σας πρωτοβουλία θα ζητήσετε συναντήσεις και θα προκαλέσετε συζητήσεις, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας σε παλιά αλλά και σε καινούργια πρόσωπα. Σε περίπτωση που ήδη είστε σε ερωτική σχέση, θερμές και ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας, κλείνουν διαφωνίες, η μέρα θα σας ωθήσει σε δεσμευτικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι, με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε άμεσες ερωτικές προσεγγίσεις. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό στην ερωτική σας ζωή.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει πληροφορίες που θα διαλύσουν αρνητικές εικασίες, θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα, ξεκαθαρίζονται αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments