Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [23/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [23/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό  στα ζώδια μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα είστε αποκαλυπτικοί και αναλυτικοί. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό και θερμό. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις, θα εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άτομο από τα παλιά, με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η διάθεσή σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, αν θέλετε να διατηρήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας, κινηθείτε με τρόπο διακριτικό και όχι εξουσιαστικό. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων, εκδηλώστε άφοβα αυτό που θα νιώσετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα είναι ιδιαιτέρως θερμές, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές, στα λόγια σας θα διακρίνεται απελευθερωμένος συναισθηματισμός. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική ελευθερία, σκέψεις και αναμνήσεις θα σας οδηγήσουν σε ονειροπολήσεις. Έρχονται ξαφνικές συναντήσεις, για εσάς τους μοναχικούς θα προκύψει συμβάν νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν, καταφθάνει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ερωτικές συναντήσεις, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να λύσετε απορίες και να διώξετε τυχόν αμφιβολίες ή καχύποπτες σκέψεις. Μια ουσιαστική συζήτηση, για παρελθόν παρόν και μέλλον, θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, τώρα θα καταλάβετε τι παρεξηγήσατε και πού φανήκατε ευκολόπιστοι. Σε περίπτωση που κάποιο καινούργιο πρόσωπο τραβήξει την προσοχή σας, περάστε σε άμεση προσέγγιση, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, δυσκολίες θα σας δημιουργήσει ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν αρνητικές εικασίες, που δεν αποκλείεται να στηρίζονται σε αυταπάτες. Ενδέχεται να κυριαρχήσουν αρνητικές μνήμες ή να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που ποτέ δεν καταφέρατε να ξεπεράσετε. Θα έχετε προτάσεις για εξόδους και ευχάριστες συναναστροφές, σήμερα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικές αντιφάσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις και στις τοποθετήσεις σας, από την μια θα χρειαστείτε ασφάλεια, από την άλλη θα θελήσετε να απελευθερωθείτε θεωρητικά και πρακτικά. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και ανυπόμονη η στάση σας, προσοχή να μην μπερδέψετε το ταίρι σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε ευκαιρία νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα έχεις βλέψεις για προσωπικό ραντεβού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα δημιουργήσουν μεταστροφή στις επιθυμίες σας, οι πράξεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως σπασμωδικές, για θέματα ερωτικής προσέγγισης ίσως να μην νιώσετε την απαιτούμενη σιγουριά. Ένα ελαφρύ συναισθηματικό μπέρδεμα θα βγει στην επιφάνεια, ωστόσο τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας. Η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα ζωντανέψει τον ερωτισμό σας, δεν αποκλείεται να βιώσετε έντονα ερωτικά αισθήματα, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή συνάντηση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ομαλή και θερμή θα είναι επικοινωνία σας, έρχονται θετικά ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή υπάρχουν διλήμματα, να ξέρετε πως πολύ γρήγορα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, νηφάλια θα είναι η σκέψη σας, ειλικρινής η τοποθέτησή σας. Σήμερα βασικός σας στόχος θα είναι να αποκαλύψετε και να επιβεβαιώσετε. Η προσπάθειά σας να φέρετε συμφιλίωση ή ερωτική ένωση ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο καρδιάς σας, θα κλείσει επιτυχώς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, φευγάτη θα είναι η σκέψη σας. Με αισιοδοξία θα ανταποκριθείτε στα γεγονότα, ίσως να υπάρξει και το στοιχείο της υπερβολής στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να καθιερώσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όμως για να μη χάσετε το παιχνίδι, σας συμβουλεύω να μην επιλέξετε εκκεντρικές κινήσεις, αποφύγετε τις υπερβολές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σας, ίσως κάτι να παρερμηνεύσετε, μάλλον δε θα είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και αποφασίσετε. Επειδή θα εμφανιστούν κρούσματα άγχους, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις ή τις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην αυτοπαγιδευθείτε. Η μέρα θα φέρει συμβάν ανανέωσης, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα αναζητήσετε διεξόδους απόδρασης, σε ονειροπολήσεις θα το ρίξετε, απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Έρχονται επαφές, συνομιλίες και συναντήσεις που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις. Με αισιοδοξία θα χειριστείτε τα γεγονότα μέσα στη σχέση σας, εσείς οι τσακωμένοι θα βρείτε λύση σε ζήτημα, που δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Γοητευτική θα είναι η εμφάνισή σας, προσιτή η στάση σας, καταφθάνουν προτάσεις που θα οδηγήσουν σε ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ίσως να μην λείψουν οι ονειροπολήσεις. Η διαίσθησή σας θα είναι δυνατή, να την εμπιστευτείτε, η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές θα σας κάνει θετικούς σε διαφόρων ειδών προτάσεις. Η συγκαταβατικότητα και η θερμή σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε την καινούργια ερωτική γνωριμία που θα προκύψει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, δε θα είναι λάθος αν του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments