Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Λούντκβιστ
Παναθηναϊκός: O Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να επαναφέρει τον Ραμόν Λούντκβιστ στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες από ΠΑΣ και Άρη στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο (26/9, 16:00). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σημερινά (25/9) δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει κάποιες αλλαγές για την βασική ενδεκάδα, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του «τριφυλλιού».

Ο Ραμόν Λούντκβιστ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των «πράσινων» και να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, έχοντας πίσω του το δίδυμο των Αλεξανδρόπουλου και Πέρεθ. Επιπρόσθετα, ο Παλάσιος χτυπά την πόρτα του αρχικού σχήματος, ενώ υπάρχει δίλημμα και για την θέση του σέντερ φορ, αφού οι Καρλίτος και Ιωαννίδης έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν.

Superleague βαθμολογία: O Ολυμπιακός και η ΑΕΚ συνέχισαν με εντός έδρας νίκες με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και ΑΕΚ βρίσκονται στην κορυφή στην βαθμολογία της Superleague μετά την νίκη που κατέγραψαν στην 3η αγωνιστική. Μάλιστα και οι δύο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση επέστρεψε στις νίκες με το δύσκολο 1-0 επί της Λαμίας, ενώ οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους με το ευρύ 4-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Από τους κερδισμένους της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ που καλύπτει το χαμένο έδαφος από την γκέλα της πρεμιέρας, ενώ ο Άρης βγαίνει από το αδιέξοδο σιγά – σιγά, προσφέροντας στον Παναθηναϊκό την δεύτερη σερί ήττα του και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

Αναλυτικά η βαθμολογία της Superleague

H 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη (23/9) με τις εξής αναμετρήσεις: 18:15: Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

20:30: Βόλος – Ατρόμητος

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η) Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

16:00: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

16: 00: Παναθηναϊκός – Βόλος

18:15: Λαμία – Παναιτωλικός

20:30: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments