Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [28/09/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [28/09/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αντιδραστική θα είναι η ερωτική σας στάση, με το ταίρι σας ίσως να προκαλέσετε συγκρούσεις και λεκτικές κόντρες. Η συμπεριφορά σας δε θα είναι συμβιβαστική, δυσκολίες και μικρό εμπόδια δε θα είστε σε θέση να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Για τους ερωτικά μόνους, σε τυχαία χρονική στιγμή ένα ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας ανοίξει κουβέντα. Εσείς που κυνηγάτε την νέα ερωτική γνωριμία τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, δε θα είστε συγκρατημένοι, η στάση σας θα είναι ορμητική και αρκετά πεισματική. Δυσκολία που αντιμετωπίζετε μέσα στη σχέση σας για σήμερα τουλάχιστον δε θα τακτοποιηθεί, ωστόσο μην πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης ή του άγχους. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη συνάντηση. Ο ερχομός ενός ερωτικού προσώπου από τα παλιά θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στη σκέψης σας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, μείνετε σε ετοιμότητα έρχονται προκλήσεις και ερωτικές προτάσεις. Ενδέχεται να δείτε με αρνητισμό την πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αλλάξουν γνώμη. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η παρουσία ενός ελκυστικού προσώπου θα ξυπνήσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα προκύψει επικοινωνία έντονης και αμοιβαίας έλξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ίσως να μην είναι ισορροπημένες οι αντιδράσεις σας, στους διαλόγους με το ταίρι σας θα υπάρξει ένταση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις με πιο αισιόδοξο μάτι, δε θα πέσετε στην παγίδα της απογοήτευσης. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα σχετικά με θέμα επανασύνδεσης, καλό θα είναι για σήμερα τουλάχιστον να μην πιέσετε τον εαυτό σας να δώσει τελεσίδικη απάντηση.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, εύστοχη και επιτυχημένη θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία μιας συνάντησης με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ο ειλικρινής διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα μετατρέψει την απόσταση σε ένωση. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε σχέση καταπίεσης, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Η μέρα σας θα κλείσει δίνοντας οριστική κατάληξη σε ερωτικό ζήτημα που εδώ και καιρό σας προβληματίζει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις ερωτικές κινήσεις που ήδη έχετε σκεφτεί ή σχεδιάσει, εκφραστείτε και προσεγγίστε. Μέσα στη σχέση σας επιτυχία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ακόμα και αν εκφραστούν αντιθέσεις ή διχογνωμίες η δική σας άποψη θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει, θα είστε σε θέση να αντιπαραθέσετε έξυπνα επιχειρήματα. Σε ξαφνική απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί ερωτικό πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα καταφθάνει ένα απρόσμενο ερωτικό άνοιγμα, τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για καινούργια ερωτική γνωριμία. Ένα ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που η συνομιλία σας θα αποτελέσει ξεκίνημα σχέσης, εσείς οι ερωτικά μόνοι τερματίζετε τη μοναχικότητα σας. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, η σημερινή αστρολογική όψη θα κλονίσει τις ισορροπίες σας, ωστόσο ο ορθολογισμός σας θα δώσει τέλος σε τσακωμούς και εντάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμούς, οριοθετήστε τα νεύρα και την ορμητικότητα σας. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας τόσο με τον εαυτό σας, όσο και μέσα στη σχέση σας, σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιέσεις. Τηλεφώνημα που θα λάβετε θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, για εσάς τους χωρισμένους η μέρα σας θα κλείσει με συνάντηση ξεκαθαρίσματος.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποτινάξετε πιεστικά δεσμά, ωστόσο η εσωτερική σας πίεση ίσως να σας οδηγήσει σε πράξεις αψυχολόγητες ενδεχομένως και άστοχες. Σας συμβουλεύω να φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα σας κάνει πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδομήσετε την παλιά σας σχέση πάνω σε καινούργια βάση. Σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και ευχάριστες συζητήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στις αυθόρμητες εξάρσεις, συγκρατήστε τη νευρικότητα σας, σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο που εδώ και καιρό κάτι προσπαθεί να σας φανερώσει, θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας και απαισιοδοξίας, τώρα θα ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την άκρη του νήματος. Ερωτική θα είναι η σημερινή σας μέρα, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις και εκπλήξεις, ανατρεπτικός θα αποδειχτεί ο διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα συγκεκριμένο άτομο με το στυλ και τα λόγια του θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα έχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για να κερδίσει την προσοχή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες ερωτικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με άτομο εύθυμο, πρόσχαρο, και ανοιχτόκαρδο. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments