Αθλητισμός

Champions League: Άνετη νίκη της Ζενίτ – Ο Πεσίνα λύτρωσε την Αταλάντα

Champions League: Άνετη νίκη της Ζενίτ – Ο Πεσίνα λύτρωσε την Αταλάντα
Champions League: Η Ζενίτ κατάφερε να νικήσει την Μάλμε, ενώ ο Πεσίνα σκόραρε και χάρισε την νίκη στην Αταλάντα.

Βραδιά πολλών αστέρων και πολλών γκολ για την πρεμιέρα των Ομίλων του Champions League. Ήδη την Τρίτη ο Άγιαξ κατάφερε να νικήσει την Σαχτάρ με 2-0 προχωρώντας στην επόμενη αγωνιστική με ακόμα ένα τρίποντο, ενώ η Ίντερ και η Σαχτάρ ήρθαν ισόπαλες σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζενίτ επικράτησε άνετα της Μάλμε με 4-0 για την 2η αγωνιστική του Champions League και πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους. Από την άλλη, η Αταλάντα επικράτησε με 1-0 της Γιούνγκ Μπόις και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου.

Ζενίτ – Μάλμε 4-0

Οι Ρώσοι πήραν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Οι Σουηδοί μέχρι στιγμής δεν έχουν βαθμό στον όμιλο, καθώς έχουν δύο ήττες και η παρουσία τους στην συνέχεια του Champions League μοιάζει πολύ δύσκολη. Τα γκολ για τους Ρώσους πέτυχαν οι Κλαουντίνιο, Κουζγιάεφ, Σουτόρμιν και Βέντελ, ενώ η Μάλμε από το 51ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγο της αποβολής του Μαχμέντοβιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο για την Ζενίτ, καθώς στο 49ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κουζγιάεφ. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 53ο λεπτό όταν η Μάλμε έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Μαχμέντοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Ρώσοι συνέχισαν να πιέζουν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και 80ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχαν και τρίτο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Αταλάντα – Γιούνγκ Μπόις 1-0

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πίεσε για το γκολ και αυτό το βρήκε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζαπάτα με ωραία προσωπική ενέργεια, σέντραρε και ο Πεσίνα με προβολή άνοιξε το σκορ για τους Μπερνταμέσκι, ξεκλειδώνοντας την πολύπροσωπη άμυνα των Ελβετών.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο τέρμα στην αναμέτρηση, η Γιούνγκ Μπόις φάνηκε ανήμπορη να αντιδράσει και εν τέλει έμεινε το 1-0 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Πλέον, η Αταλάντα προπορεύεται στον όμιλο, έχοντας 4 βαθμούς, με την Γιούνγκ Μπόις να ακολουθεί και ενώ αναμένεται το μεγάλο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments