Θέσεις Εργασίας

ΙΕΚ: Θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη

ΙΕΚ: Θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
ΙΕΚ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν έως 11 Οκτωβρίου 2021.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης του Υπουργείου Τουρισμού, που εδρεύει στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν έως 11 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ πληροφορικής
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Τουρισμού, ΙΕΚ Θεσσαλονίκης Ξενοδοχείο Ξενία Ήλιος, 57019 Περαία Θεσσαλονίκης, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη κ. Βασιλικής Μανιού (τηλ. επικοινωνίας: 2392025551). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments