Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Viral το μαξιλάρι με τη γάτα της στο Προεδρικό Μέγαρο

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Viral το μαξιλάρι με τη γάτα της στο Προεδρικό Μέγαρο
Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η η πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος εξήγησε πως βρέθηκε εκεί.

Μια πληθώρα σχολίων προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εικόνα ενός μαξιλαριού στο Προεδρικό Μέγαρο που απεικονίζει την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου με τη γάτα της, την Καλυψώ. Επισημαίνεται ότι το μαξιλάρι έγινε viral όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες από τη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Επί τους θέματος τοποθετήθηκε η πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος η οποία έσπευσε να δώσει απάντηση για το πώς βρέθηκε στον καναπέ της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Με επιστολή της προς τα ΜΜΕ, η σκηνογράφος Ιωάννα Παπαντωνίου εξηγεί πως το μαξιλάρι ήταν δώρο του Ιδρύματος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή της εκεί. Τονίζει πως ήταν δική της η ιδέα και πως η Πρόεδρος ενθουσιάστηκε με το δώρο. Η κα Παπαντωνίου εκφράζει μάλιστα και τη δυσαρέσκειά της για την έκταση που πήρε το θέμα και τα σχόλια που συγκέντρωσε.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η επιστολή της Ιωάννας Παπαντωνίου

Έχω μείνει κατάπληκτη από την αντίδραση που είχε στα ΜΜΕ ένα από τα δώρα που προσφέραμε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα στο Ναύπλιο.

Ορισμένοι συνεργάτες του Ιδρύματος θέλησαν να της χαρίσουν κάποια δώρα μεταξύ των οποίων και ένα μαξιλαράκι, που με δική μου προτροπή δημιούργησε η Ελένη Κοϊνη, με το γνωστό εξαιρετικό της ταλέντο, χρησιμοποιώντας μεικτή τεχνική (κέντημα και patchwork). Τα έργα της χαρακτηρίζονται πάντα από χιούμορ, όπως δείχνει και η χρήση της γνωστής φωτογραφίας της Προέδρου με τη γάτα της, με τα μολύβια που γράφουν ΠΛΙ και PFF.

Η Πρόεδρος ενθουσιάστηκε και ζήτησε να επικοινωνήσει με τη δημιουργό για να την ευχαριστήσει προσωπικά. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το τόσο απλό γεγονός θα κατέληγε σε αντιπολιτευτικά πυρά και μάλιστα με αχαρακτήριστες από κάποιους εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη, αλλά εγώ γνώρισα μία ΚΥΡΙΑ, που με κέρδισε με την απλότητα και τη ζεστασιά της όση ώρα έμεινε με τους συνεργάτες μου κι εμένα στον κήπο του Μουσείου και θέλω να κάνω αυτή την παρέμβαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments