Θέσεις Εργασίας

ΚΕΘΕΑ: Θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

ΚΕΘΕΑ: Θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
ΚΕΘΕΑ: Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη» ο αριθμός των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων είναι 4 θέσεις. 

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του ΚΕΘΕΑ με έδρα την Αλεξανδρούπολη έχει ως στόχο να παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε άτομα που κάνουν προβληματική χρήση αλκοόλ, σε άτομα που εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές σε σχέση με τη χρήση τυχερών παιχνιδιών και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με διπλές διαγνώσεις.  Αναλυτικά, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την εγκεκριμένη πράξη με τίτλο «Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με έδρα την Αλεξανδρούπολη» ο αριθμός των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων είναι 4. 

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

ΠΕ Ψυχολόγων

ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν υπάλληλοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. 

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : [email protected] μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments