Ελλάδα

Πέθανε ο Δημήτρης Σαμαρτζής

Πέθανε ο Δημήτρης Σαμαρτζής
Δημήτρης Σαμαρτζής: Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής. Η συγκινητική δημοσίευση της συνεργάτιδάς του.

«Έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, την περασμένη Παρασκευή, ο τραγουδιστής Δημήτρης Σαμαρτζής.

Την είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Σαμαρτζή έκανε γνωστή η ποιήτρια και στιχουργός Μαίρη Γραμματικάκη, με την οποία ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί στο άλμπουμ «Σώματι και Ψυχή» το 2017. Δημήτρης Σαμαρτζής

«Ο γλυκόλαλος Δημήτρης Σαμαρτζής πέταξε απρόσμενα στην αγκαλιά του Θεού και των Αγγέλων χτες το βράδυ 1/10/2021 από ανακοπή. Θα μας λείπει κάθε στιγμή κι η ζωή δεν θα είναι πια χαρούμενη όπως τα γελαστά του μάτια.

«Η κηδεία του θα γίνει στη Λιβαδειά σε ημερομηνία που θα ορίσει η οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στους φίλους της καρδιάς του κι όλη τη καλλιτεχνική κοινωνία που τόσο σεβόταν, αγαπούσε και τίμησε με το σύντομο ταξίδι του επί γης με τις αισθαντικές του ερμηνείες. Μια προσευχή να κάνετε για την αγνή ψυχή του! Αθάνατος!» έγραψε η Μαίρη Γραμματικάκη, με την οποία ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί στο άλμπουμ «Σώματι και Ψυχή» το 2017.

«Καλό του ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων. Μας αγάπησε και μας αγκάλιαζε κι αόρατος φύλακας φρουρός θα μένει σιμά μας… ΑΘΑΝΑΤΟΣ», έγραψε στο facebook η Μαίρη Γραμματικάκη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά σε ημερομηνία που θα ορίσει η οικογένειά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments