Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: Ήθελα να φύγω από τον Ιούλιο λέει ο Μπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ήθελα να φύγω από τον Ιούλιο λέει ο Μπαπέ
Παρί Σεν Ζερμέν: Είναι η πρώτη φορά που ο Μπαπέ αναφέρεται στο «φλέγον» ζήτημα, μετά την αποτυχία να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κιλιάν Μπαπέ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως την επιθυμία να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν. «Είπα στα τέλη Ιουλίου ότι ήθελα να φύγω», σχολίασε ο νεαρός επιθετικός, μιλώντας στο μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού «RMC» και πρόσθεσε: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Είπα ότι ήθελα να φύγω και το είπα αρκετά νωρίς στους ηγέτες του συλλόγου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μπαπέ αναφέρεται στο «φλέγον» ζήτημα, μετά την αποτυχία να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η διοίκηση της οποίας πρόσφερε 180 εκατομμύρια ευρώ, τον περασμένο Αύγουστο, για να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Γάλλου άσου. Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν «έκλεισε την πόρτα» και διά στόματος του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, επεσήμανε πως «ο Μπαπέ, είτε θα φύγει, είτε θα μείνει, αλλά με τους όρους μας». Παρί Σεν Ζερμέν

«Είπα πως εάν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω», συνέχισε ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και πρόσθεσε: «Ο κόσμος λέει ότι απέρριψα έξι ή επτά προσφορές επέκτασης και ότι δεν θέλω να μιλήσω πια με τον Λεονάρντο. Ομως αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Μου είπαν ότι πλέον θα μιλώ με τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ Κελαϊφί».

«Ζήτησα να φύγω, γιατί από την στιγμή που δεν ήθελα να παρατείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα ο σύλλογος να έχει ένα κόστος μεταγραφής για να έχει έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ένας σύλλογος που μου έχει δώσει πολλά, ήμουν πάντα χαρούμενος και τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εδώ. Και είμαι ακόμα. Ηθελα να κάνουμε μια καλή συμφωνία και τον σεβάστηκα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments