Αθλητισμός

Νίκος Τσουμάνης: Από ασφυξία ο θάνατός του

Νίκος Τσουμάνης: Από ασφυξία ο θάνατός του
Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Το ενδεχόμενο ο Νίκος Τσουμάνης να έβαλε τέλος στη ζωή μοιάζει όλο και πιο πιθανό, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος προήλθε από ασφυξία. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του. Ο αθλητής βρέθηκε με τρία tire up στο λαιμό του.

Νίκος Τσουμάνης: Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα ο 30χρονος είχαν ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και φαινεται να τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει ο Σταύρος Ραλλάκης, φίλος του και ιδιοκτήτης της καφετέριας που εργάζεται η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε αλλά επειδή ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν. Νίκος Τσουμάνης

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νίκος αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο ωστόσο αυτή την περίοδο δεν αγωνιζόταν καθως είχε κάποιο τραυματισμό στο χέρι του. «Τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”. Ακούω διάφορα, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος», αναφέρει.

Η Αστυνομία, προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Τσουμάνης, έβαλε τρία tire up στον λαιμό του, το έσφιξε, λιποθύμησε και πέθανε επειδή δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. Αυτά τα tire up όπως λένε χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές, «δεν σου δίνουν περιθώριο επιστροφής».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την έρευνα δεν την έχει πλέον η Ασφάλεια αλλά το τμήμα Τάξης κάτι που δείχνει ότι έχει αποκλειστεί από τις αρχές το ενδεχόμενο εγκλήματος. Αστυνομικοί της ασφάλειας πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Τσουμάνης αλλά όταν διαπίστωσαν ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία, την υπόθεση ανέλαβαν οι συνάδελφοί τους από το Τμήμα Τάξης.

Ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης, ανέφερε πως τον αναζητούσαν από τη Δευτέρα το βράδυ. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments