Lifestyle

Συγκίνησε η Νένα Μεντή μιλώντας για τον θάνατο του πρώτου συζύγου της

Συγκίνησε η Νένα Μεντή μιλώντας για τον θάνατο του πρώτου συζύγου της
Συγκίνησε η Νένα Μεντή μιλώντας για τα 44 χρόνια αγάπης με τον σύντροφό της και την απώλεια του πρώτου συζύγου της, όταν αυτός ήταν μόλις 34 ετών κι έχασε τη ζωή του.

Μπορεί η μοίρα να μην της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στη Νένα Μεντή, καθώς αναγκάστηκε να ντυθεί στα μαύρα και να πενθήσει για την απώλεια του πρώτου συζύγου της, Κώστα Στυλιάρη. Ο ηθοποιός έφυγε νέος από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών και η απώλεια του στοίχησε στη Νένα Μεντή.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και στάθηκε ιδιαίτερα στον θάνατο του πρώτου άνδρα της.

«Ο πρώτος μου άντρας έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια, το αναπολώ, τη στιγμή… και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά».

«Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον “Θίασο” του Αγγελόπουλου, όπου έπαιζε και εκείνος. Εκείνος έπαιζε, εγώ λέω ένα τραγούδι… Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε» συνέχισε στην εξομολόγησή της η Νένα Μεντή.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι για αρκετό καιρό δεν μπορούσε καν να πάει στο σινεμά. «Για δύο-τρία χρόνια δεν πήγα στο σινεμά (για να παρακολουθήσει την ταινία) κι όταν πήγα και τον είδα, δεν λιποθύμησα, αλλά έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει».

Ο ηθοποιός Κώστας Στυλιάρης ερμηνεύει τον ρόλο του φασίστα, που πυροβολεί στον αέρα στο τέλος της σκηνής. Η Νένα Μεντή με χιούμορ σχολίασε ότι ο Αγγελόπουλος δεν της έκανε κοντινό πλάνο στη σκηνή: «είχαμε φιλική σχέση, του το έλεγα αλλά δεν ήθελε, ο Θόδωρος ήταν των μακρινών πλάνων». Δείτε στο βίντεο τη σκηνή στην οποία τραγουδά η Νένα Μεντή.

Το θέατρο, η χαρτοπαιξία και ο ερχομός της κόρης της

Μιλώντας για το θέατρο αποκάλυψε πως απείχε για τέσσερα χρόνια: «Άφησα το θέατρο τέσσερα χρόνια, δεν το άντεχα, είπα ότι δεν είναι για μένα. Το 1978 συνέβη κάτι με το θίασο που ήμουν και το άφησα. Είπα ότι έχω άλλα μυαλά, όχι ότι ήμουν σωστή εγώ, αλλά δεν μπορούσα να προσαρμοστώ. Πήρα τον δεύτερο άντρα μου τότε… Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα.

Ένα χαρτί που υπογράφεις. Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα… Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω κάν’ το γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου.

Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως».

Γιατί δεν μένει με τον σύντροφό της πλέον

Η απόφαση να μη μένει πλέον με τον σύντροφό της: «Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, έναν δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ… Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments