Οικονομία

Σεισμόπληκτοι Κρήτη: Δωρεές μέσω του λογαριασμού Κρατικής Αρωγής

Σεισμόπληκτοι Κρήτη: Δωρεές μέσω του λογαριασμού Κρατικής Αρωγής
Σεισμόπληκτοι Κρήτη: Δωρεές για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του ειδικού λογαριασμού της Κρατικής Αρωγής που είχε ανοιχτεί από τις 11 Αυγούστου με εντολή του υπουργού Οικονομικών.

Δωρεές για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του ειδικού λογαριασμού της Κρατικής Αρωγής που είχε ανοιχτεί από τις 11 Αυγούστου με εντολή του υπουργού Οικονομικών.

Στον ειδικό λογαριασμό με τίτλο «Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής – Εισφορές Ιδιωτών» μπορούν να καταθέτουν δωρεές οι ενδιαφερόμενοι, για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων και δράσεων στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων από τον σεισμό που χτύπησε την Κρήτη τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Οι δωρεές θα πρέπει να συνοδεύονται από την αιτιολογία «Σεισμός Κρήτης 2021».

Ηδη συγκεντρώνονται δωρεές για τη χρηματοδότηση δράσεων για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού, καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού πλούτου της χώρας. Οποιος και όποια επιθυμεί να κάνει νέα δωρεά υπέρ των πυρόπληκτων, μπορεί να καταθέσει χρήματα στον ίδιο ειδικό λογαριασμό, συμπληρώνοντας την αιτιολογία «Πυρκαγιές Καλοκαιριού 2021». Ο κωδικός ΙΒΑΝ του ειδικού λογαριασμού είναι: GR 9501000230000002341227461

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments