Lifestyle

Αλέξης Πρεβενάς: Αφέθηκε ελεύθερος για την ποσότητα κοκαΐνης

Αλέξης Πρεβενάς: Αφέθηκε ελεύθερος για την ποσότητα κοκαΐνης
Αλέξης Πρεβενάς: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής, που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς βρέθηκε στο αυτοκίνητό της συντρόφου του μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Αλέξης Πρεβενάς που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου για μικροποσότητα κοκαΐνης στο αυτοκίνητο της συντρόφου του, η οποία προοριζόταν για προσωπική χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.

Με τους ίδιους όρους αφέθηκε ελεύθερος ο ένας εκ των συγκατηγορουμένων. Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η σύντροφός του, στο αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς το αν θα προφυλακιστεί ο τέταρτος συγκατηγορούμενός τους, ο οποίος τοποθέτησε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Την τύχη του ως προς την προφυλάκιση ή μη θα κρίνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια του Πειραιά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ένα λάθος ήταν δεν αρνούμαι να το παραδεχθώ. Δεν έχω κάνει κακό όμως σε κανένα οπότε δεν είναι τίποτα από άλλα αυτά που λένε. Ήταν για προσωπική χρήση αποκλειστικά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments