Lifestyle

GNTM: Η Ειρήνη έβγαλε εκτός εαυτού τη Ζενεβιέμ

GNTM: Η Ειρήνη έβγαλε εκτός εαυτού τη Ζενεβιέμ
GNTM: Η δοκιμασία του makeover έφερε αναταραχές και μεγάλη ένταση.

Το golden pass του φετινού GNTM 4, η Ειρήνη Λεμπέση, “απείλησε” με αποχώρηση αν της έκοβαν τα μαλλιά. Πιο αναλυτικά στο επεισόδιο της Τρίτης (5/10) ο Ναπολέων Μήτσης ήταν αυτός επικράτησε στη δοκιμασία των κριτών, αφού είχε την καλύτερη φωτογραφία του πρότζεκτ.

Οι διαγωνιζόμενοι του Greece’s Next Top Model αφέθηκαν στα μαγικά χέρια των experts στο πλαίσιο του καθιερωμένου makeover που κάθε χρόνο είθισται να πραγματοποιείται στην αρχή του ριάλιτι μόντελινγκ.

Το Golden Buzzer του φετινού GNTM, Ειρήνη Λεμπέση, δεν ήταν και πολύ πρόθυμη να κάνει την αλλαγή που της πρότειναν οι ειδικοί.

Η 18χρονη κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, μιας και το golden pass δεν μιλούσε στις κάμερες, ενώ υποστήριξε ότι οι βοηθοί των ειδικών της είπαν ψέματα και της έβαψαν τα μαλλιά, κάτι που η ίδια δεν ήθελε.

“Δεν ξέρω πώς ένας άνθρωπος τόσο ευγενικός και ήρεμος να μη δείχνει κανέναν σεβασμό σε έναν διακεκριμένο άνθρωπο που ήρθε εδώ να επιμεληθεί το makeover του. Είναι ανήκουστο! Ντροπή!” είπε χαρακτηριστικά η art director και κριτής του GNTM.

Τελικά η Ειρήνη πείσθηκε και έκατσε να της αλλάξουν τα μαλλιά και έτσι δεν αποχώρησε οικειοθελώς, όπως και ήθελε.

Η μεγαλύτερη πρόκληση του GNTM 4, όπως σε κάθε κύκλο, βέβαια δεν ήταν άλλη από το Makeover! Για τη δοκιμασία του casting τα υποψήφια μοντέλα ήταν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, έτοιμα. Δεν ήταν, όμως, και για το πολυαναμενόμενο Makeover. Η στιγμή, που άλλοι τρέμουν και άλλοι ονειρεύονται, έφτασε και τα top models αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments