Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τέλος ο Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της Ένωσης

ΑΕΚ: Τέλος ο Μιλόγεβιτς από τον πάγκο της Ένωσης
ΑΕΚ: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Ένωση, καθώς ο Μιλόγεβιτς αποχώρησε από την ομάδα λόγω μίας πρότασης που είχε από την Νταμάκ.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην συνεχίζει στον πάγκο της Ένωσης. Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είχε πρόταση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Πιο συγκεκριμένα, με την εξέλιξη αυτή άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς ήταν κάτι που φαινόταν να απασχολεί και τον Μιλόγεβιτς, με την Ένωση λίγο αργότερα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ και η δήλωση Μιλόγεβιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή η Ένωση

Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, η οποία τη βρίσκει μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα, ένα όνομα που αναμένεται να εξεταστεί πολύ σοβαρά είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ο Μιλόγεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ έπειτα από μερικούς μήνες συνεργασίας και επτά παιχνίδια στον πάγκο της, κατά τα οποία κατέγραψε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

O 51χρονος Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, στην προγραμματισμένη προπόνηση, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments