Lifestyle

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν στην Ύδρα με 10 καλεσμένους

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Παντρεύτηκαν στην Ύδρα με 10 καλεσμένους
Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Ο γάμος τους ήταν κεκλεισμένων των θυρών με μόλις 10 καλεσμένους!

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου επισημοποίησαν τη σχέση τους και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Ύδρα. Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και με μόλις 10 καλεσμένους! Όπως έχουν παραδεχτεί, ο γάμος και για τους δυο είναι μια τυπική διαδικασία, αφού αισθάνονται και ζουν ως παντρεμένοι από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Πριν από τέσσερα χρόνια γνωρίστηκαν και αθόρυβα δημιούργησαν μια σχέση που άργησαν να καταλάβουν τα Media. Κάπως έτσι αντάλλαξαν βέρες και ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και αφοσίωση στο δημαρχείο της Ύδρας Αργοσαρωνικού, αφού γάμος τους ήταν πολιτικός και τον τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής.

Το ζευγάρι είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί του Αργοσαρωνικού, αφού το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία για τις διακοπές τους, από το καλοκαίρι του 2019, μέχρι και αυτό που μόλις πέρασε.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou)

Μπορεί η γνωριμία τους να μην έφερε κεραυνοβόλο έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά ο τραγουδοποιός και η ηθοποιός έχτισαν γερά θεμέλια για μια δυνατή σχέση.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο αρκετές φορές ο ένας είναι οικογένεια για τον άλλο. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με πολύ χιούμορ που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρεθεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε» είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη.

Η ευγενική χειρονομία και ο διπλωματικός τρόπος που απέφυγαν τους παπαράτσι

Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα γι αυτό και όταν φωτογράφοι και κάμερες συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου εκείνοι δεν αδιαφόρησαν αλλά έστειλαν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.

Υπέρκομψη η Τόνια Σωτηροπούλου

Για τον γάμο τους η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια απλή και ταυτόχρονα σικ μπομπονιέρα, η οποία αποτελούνταν από ένα μπεζ πουγκί δεμένο μ ένα ματσάκι από λεβάντες, ενώ ως δώρο στους καλεσμένους δόθηκε και από ένα γλαστράκι με το φυτό ανθούριο και μια κάρτα «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια» με καλλιγραφικά γράμματα.

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι για την Τόνια Για χάρη της ο Κωστής έχει γράψει και τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη, το οποίο όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα:

«Το αγαπημένο μου τραγούδι του Κωστή είναι το “Δε σταματώ”. Μου αφιερώνει γενικά τραγούδια. Στα γενέθλιά μου, μού είπε ότι έγραψε ένα τραγούδι για εμένα. Το είπε μια φορά. Μου απαγόρευσε να τον ηχογραφήσω και από τότε δεν το ξαναάκουσα. Μου είπε ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Ήταν ένα δώρο. Ήταν για μια στιγμή, αλλά ήταν πολύ ωραίο».

Η συμμετοχή της Τόνιας στο βίντεο κλιπ του Κωστή, «Μικροπράγματα»

Σε δική του συνέντευξη ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ήρθαν πιο κοντά, για εκείνο το πρώτο ραντεβού που έμελλε να τους δέσει και να μείνουν μαζί μέχρι σήμερα.

Με τον πιο όμορφο τρόπο επισφραγίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου ο έρωτας της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρέα με πολύ λίγους καλούς τους φίλους, σαν ένα πάρτι και σε ένα νησί που αγαπούν και οι δυο, την Ύδρα, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους γάμο.

Μάλιστα, η είδηση του γάμου τους κατάφερε να κρατηθεί μυστική μέχρι και την τελευταία ημέρα μιας και επιθυμία και των δυο ήταν αυτή η στιγμή να είναι μόνο δική τους χωρίς κάμερες και φωτογράφους. Μάλιστα μέσω τρίτων, το ζευγάρι ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί κερνώντας τους γλυκά ενημερώνοντας όμως πως δε θα βγουν από τον χώρο για να φωτογραφηθούν.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο αρκετές φορές ο ένας είναι οικογένεια για τον άλλο. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με πολύ χιούμορ που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρε­θεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλα­με να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γρα­φτό να συναντηθούμε» είχε αποκαλύψει η Τόνια Σωτηροπούλου για τη γνωριμία τους.

Σε δική του συνέντευξη ωστόσο ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ήρθαν πιο κοντά, για εκείνο το πρώτο ραντεβού που έμελλε να τους δέσει και να μείνουν μαζί μέχρι σήμερα.

“Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω […] Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο… Της είπα όποτε θέλει και επιστρέψει να πάμε να πιούμε ένα ποτό…

Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου, «Αν έχεις όρεξη σήμερα πάμε να πιούμε το ποτάκι που είχες πει». Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο… Μετά συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και περάσανε από τότε 3.5 χρόνια”, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Αγαπώ πολύ το ταλέντο του, το οποίο πραγματικά δεν έχει όρια. Ο Κωστής μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Επίσης, αυτό που θαυμάζω απεριόριστα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει ποτέ κανέναν. Είναι έτσι ως άνθρωπος, κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο προτέρημα. Κοιμάται πιο ήσυχος τα βράδια, θεωρεί τους πάντες ίσoυς και βρίσκει σε όλους τους ανθρώπους μια ομορφιά, αποτελώντας και ο ίδιος ένα υπέροχο παράδειγμα για όποιον βρίσκεται γύρω του.

Μου αρέσουν ακόμα η στοχοπροσήλωσή του και το πόσο γρήγορα κάνει τα πράγματα. Μπορεί να είναι τρομερά αναβλη­τικός και να βαριέται, αλλά, όταν πει “θα κάνω αυτό», σε τρεις ημέρες θα το έχει ολοκληρωθεί, είτε πρόκειται για δίσκο εί­τε για ταινία».

«Ο Κωστής είναι πολλά για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι».

Για τον Κωστή Μαραβέγια η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ο άνθρωπός του, η οικογένειά του, το πρόσωπο με το οποίο έχει επιλέξει να μοιράζεται τα πάντα, ο άνθρωπος για τον οποίο αψίφησε τις αλλεργείες του και με κίνδυνο τη ζωή του στα γενέθλιά της της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη μόνο και μόνο για να δει το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στα χείλη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments