Lifestyle

Αθηνά Μαξίμου: Μίλησε για τη μεγάλη ρήξη στο γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Αθηνά Μαξίμου: Μίλησε για τη μεγάλη ρήξη στο γάμο της με τον Αιμίλιο Χειλάκη
Αθηνά Μαξίμου: «Ο Χειλάκης δεν εγκρίνει τέτοιες πράξεις, αλλά δεν μπορεί να διαγράψει την προσωπική τους σχέση», δήλωσε για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Αθηνά Μαξίμου είναι μια καταξιωμένη και γοητευτική ηθοποιός, παντρεμένη με τον εξίσου σπουδαίου ηθοποιό, Αιμίλιο Χειλάκη. Αυτή την περίοδο ασχολείται με το θέατρο και συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία» του Χάρολντ Πίτερ, στο θέατρο Βρετάνια, από τις 15 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη» υποστήριξε τον σύζυγό της σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, όπου είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε να παρακολουθήσει θεατρική παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, στις φυλακές, παρά τις καταγγελίες για βιασμούς ανήλικων όλα αυτά τα χρόνια.

Στήριξε τον άνδρα της

Συγκεκριμένα είπε: «Ρωτήθηκε ο Αιμίλιος αν θα πήγαινε να δει τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή και απάντησε “ναι” και έπεσαν όλοι να τον φάνε ότι ξαφνικά τον υποστηρίζει. Όχι, δεν είναι υπέρ του, αλλά με κάποιους ανθρώπους συνεργαστήκαμε, ανταλλάξαμε στιγμές και χρόνο από την ζωή μας. Είναι αυτονόητο ότι δεν εγκρίνεις τέτοιες πράξεις, αλλά υπάρχει μία προσωπική σχέση σε άλλο επίπεδο, την οποία δεν μπορείς να διαγράψεις» και πρόσθεσε: ««Μπορεί εν δυνάμει να θέλεις να τον κοιτάξεις στα μάτια στην φυλακή και να του πεις “ρε φίλε και εμένα με πρόδωσες, γιατί το έκανες αυτό;”. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά στην πλάτη των ηθοποιών και του θεάτρου παίχτηκε ένα μεγάλο παιχνίδι πολιτικής και αντιπολίτευσης. Έβγαιναν μέρα με τη μέρα ονόματα από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις».

Η αποκάλυψη για την μεγάλη ρήξη που είχε στον γάμο της

«Σίγουρα μπορείς να δεις εάν ποθητό πλάσμα και το σώμα σου έλκεται, αλλά η πίστη είναι απόφαση. Αναλογιζόμουν αν αξίζει να πουλήσω όλα όσα έζησα με τον Αιμίλιο για κάτι άλλο. Και εγώ λαχτάρησα τον Αιμίλιο μια φορά γιατί πέρασα εάν μεγάλο βύθισμα, ήταν αδύνατον να είμαι μαζί του, είχαμε μια μεγάλη ρήξη. Δεν έφταιγε ο Αιμίλιος. Έσκασε κάτι μέσα μου. Ήμουν 39 τότε, ήταν η κρίση των 40, είχα φύγει από το “μαζί”, αλλά ήταν εκεί και περίμενε», είπε η Αθηνά Μαξίμου.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ανθρώπους παράξενους, ανάγωγους, σκοτεινούς ή κακοποιητικούς. Όταν δέχτηκα παρενόχληση εγώ, έφυγα, έκλαψα, αναρωτήθηκα μήπως έκανα εγώ λάθος και έφταιγα. Αυτό είναι το χειρότερο σύνδρομο για κάποιον που κακοποιείται», εξομολογήθηκε.

Όπως δήλωσε αργότερα, η ίδια αντιμετώπισε το περιστατικό την ίδια στιγμή, ενώ ο «θύτης» της ζήτησε τελικά, συγγνώμη. «Του είπα: “Αν το ξανακάνετε αυτό, θα φύγω”. Μου ζήτησε συγγνώμη μετά. Βίωσα την σεξουαλική παρενόχλυηση, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζητούσε κάτι παραπάνω από την επαγγελματική μας σχέση», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο υιοθεσίας

«Η υιοθεσία ενός παιδιού δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό μας καθώς μεγαλώνοντας δεν έχεις το κουράγιο και τις αντοχές. Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια για την υιοθεσία μπήκε μια τελεία, άνω τελεία…», δήλωσε ότι σταμάτησαν την διαδικασία για την απόκτηση ενός παιδιού.

«Οικογένεια δεν είναι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι φίλοι σου, οι συνεργάτες, τα ζωάκια μας», είπε για τη δικιά της οικογένεια και τον ευτυχισμένο γάμο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments