Αθλητισμός

Αλβανία Πολωνία: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα

Αλβανία Πολωνία: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα
Αλβανία Πολωνία: Χαμός έγινε στο παιχνίδι για τα Προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς οι οπαδοί άρχισαν να πετούν μπουκάλια στους παίκτες μετά το γκολ της Πολωνίας.

Αλβανία και Πολωνία διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Βέβαια ο αγώνα είχε και τα απρόοπτα του, καθώς ξέσπασαν επεισόδια στο ματς με την κερκίδα να πετά αντικείμενα στους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρα στην αναμέτρηση της Αλβανίας με την Πολωνία, όταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ ακολούθησε καταιγισμός αντικειμένων και διακοπή του αγώνα.

Πως έγινε το περιστατικό

Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό πλασέ ανοίγοντας το σκορ για την Πολωνία και στη συνέχεια επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι οπαδοί της Αλβανίας έριχναν «βροχή» τα αντικείμενα με τα μπουκάλια που εκτοξεύτηκαν να βρίσκουν τους παίκτες της Πολωνίας, που αποχώρησαν αμέσως για τα αποδυτήρια.

Ακολούθησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, με το ματς να διακόπτεται μετά τα αίσχη των οπαδών της Αλβανίας με την τύχη του αγώνα να παραμένει στον… αέρα, αφού οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήρια.

Επεισόδια και πριν τον αγώνα

Κάτι ανάλογο, αλλά σε μικρότερη έκταση είχαμε και πριν τη σέντρα του Αλβανία – Πολωνία. Ενόψει του «τελικού» της δεύτερης θέσης στον 9ο όμιλο, οπαδοί των δυο ομάδων συγκρούστηκαν στην κεντρική πλατεία των Τυράννων με τους φίλους των γηπεδούχων να παίρνουν στο… κυνήγι τους Πολωνούς.

Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, με τους Αλβανούς να εκτοξεύουν ό,τι αντικείμενο έβρισκαν προς τους ο Πολωνούς, οι οποίοι με τη σειρά τους… ανταπέδωσαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments