Ελλάδα

Φαίδων Βόβολης: Αναστολή επαγγέλματος για 6 μήνες στον αρνητή γιατρό

Φαίδων Βόβολης: Αναστολή επαγγέλματος για 6 μήνες στον αρνητή γιατρό
Φαίδων Βόβολης: Ο αρνητής γιατρός έγινε γνωστός όταν αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Φαίδων Βόβολης δεν θα ασκήσει για 6 μήνες το ιατρικό επάγγελμα σύμφωνα και με απόφαση που πήρε το πειθαρχικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για τον αρνητή γιατρό. Όπως είχε αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος, από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία». Φαίδων Βόβολης

Σημειώνεται ότι ο Φαίδων Βόβολης είναι καρδιολόγος, επικεφαλής της σελίδας στο Facebook «Κίνημα Ελεύθεροι Ξανά – Φαίδων Βόβολης» κι έχει ταχθεί κατά του εμβολιασμού.

Ο Φαίδων Βόβολης, έγινε γνωστός, όταν αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σε αφίσα, προσδιορίζεται ως «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Παρά την ιατρική του ιδιότητα, σε αναρτήσεις του στα social media, μιλά για πειραματικά εμβόλια και για χαμηλή θνητότητα του κορωνοϊού. Πρόσφατα εμφανίστηκε προσβεβλημένος επειδή υπήρξαν φήμες ότι έκανε το εμβόλιο.

Φαίδων Βόβολης

Φαίδων Βόβολης: «Στόχος μου να διαλύσω τους νόμους του κράτους»

Ο αρνητής γιατρός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του Ιατρικού συλλόγου και είχε φροντίσει να στήσει ένα σόου με υποτιθέμενους υποστηρικτές του, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος του δεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments