Lifestyle

Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολύ ψυχοθεραπεία

Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολύ ψυχοθεραπεία
Πηνελόπη Πλάκα: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε εφόλης της ύλης στην συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ1 στην εκπομπή με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Πηνελόπη Πλάκα ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” μίλησε για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία αλλά και το απρεπές σχόλιο που της είπαν σε οντισιόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Πλάκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν».

O λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

“Τα τελευταία χρόνια έκανα πολύ ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου […]

Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε. Από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου” εξομολογήθηκε για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

Σχετικά με το κίνημα MeToo

Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και το κίνημα #MeToo το οποίο την συγκλόνισε τόσο αυτό καθαυτό, όσο και γενικότερα η έξαρση βίαιων περιστατικών. Μιλώντας στους παρουσιαστές εκμυστηρεύτηκε πως δεν είχε κάποιο αντίστοιχο περιστατικό παρενόχληση παρά μόνο ένα απρεπές σχόλιο κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν, όπου ο άνθρωπος εκεί της είπε:

“Η Μέρλιν Μονρόε έκανε τα πάντα για να γίνει ηθοποιός” με την ίδια να απαντά φεύγοντας: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω τα πάντα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments