Θέσεις Εργασίας

ΟΑΕΔ AMAZON: Προθεσμία μέχρι 17 Οκτωβρίου για 1.000 θέσεις ανέργων

ΟΑΕΔ AMAZON: Προθεσμία μέχρι 17 Οκτωβρίου για 1.000 θέσεις ανέργων
ΟΑΕΔ AMAZON: Προθεσμία μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ AMAZON.
ΟΑΕΔ AMAZON: Προθεσμία μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ AMAZON.

Προθεσμία μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα ΟΑΕΔ AMAZON. Αφορά το νέο πρόγραμμα κατάρτισης στις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «AWS Cloud Practitioner Essentials» είναι αποτέλεσμα του μνημονίου συνεργασίας ΟΑΕΔ-AWS, με στόχο την ανάληψη κοινών δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας, με έμφαση στον τομέα ανάπτυξης δεξιοτήτων των ανέργων σε τεχνολογίες cloud services. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, ο Οργανισμός διευρύνει το πεδίο συνεργασίας του με καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού.

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται, αποκλειστικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/psephiakes-dexiotetes/dorean-programma-katartises-aws-cloud-practitioner-essentials).

Η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Δωρεάν παροχή στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα κατάρτισης AWS Cloud Practitioner Essentials. ΟΑΕΔ

Πως θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα, διάρκειας οκτώ εκπαιδευτικών ωρών, θα υλοποιηθεί μέσω του επίσημου εκπαιδευτικού φορέα για την Ελλάδα OTE Academy (Amazon Training Partner) και παρέχεται δωρεάν από την AWS, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Συνεργασία ΟΑΕΔ και Amazon

Ο ΟΑΕΔ και η AWS θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για την περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων στην αγορά εργασίας, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και εργαστηρίων. Η AWS διαθέτει την απαραίτητη εξειδίκευση, τις κατάλληλες υποδομές, την επιχειρησιακή οργάνωση και επαρκή εμπειρία για την επίτευξη αυτού του στόχου και ο ΟΑΕΔ επιδιώκει την εξωστρέφεια, τις συμπράξεις και την ψηφιακή μετάβαση, με σκοπό την αποτελεσματικότερη προώθηση της απασχόλησης και της ποιοτικής κατάρτισης σε δεξιότητες υψηλής ζήτησης και σε τομείς αιχμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments