Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πέθανε άλλος ένας νέος – Ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών

Κορωνοϊός: Πέθανε άλλος ένας νέος – Ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών
Κορωνοϊός: Nοσηλευόταν από τον περασμένο Αύγουστο και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο κορωνοϊός έγινε η αιτία για το θάνατο ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Αυτή τη φορά «έφυγε» ένας 30χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών με καταγωγή από τα Καλάβρυτα. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, χτυπημένος από τον κορωνοϊό, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε, αναφέρει το flamis.gr. Πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλευόταν από τον περασμένο Αύγουστο. Δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ωστόσο ο κορονοϊός κατάφερε να τον νικήσει.

Κορωνοϊός: Θλίψη για το θάνατο νέων ανθρώπων

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος μιας 34χρονης, από τα Τρίκαλα. Η νέα γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Νοσούσε με κοροναϊό τις τελευταίες ημέρες και σήμερα στις 5:30 περίπου το πρωί ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασαν οι διασώστες εκείνη είχε ήδη χάσει την μάχη. Κορωνοϊός

Θλίψη προκαλεί και ο θάνατος 32χρονου με καταγωγή από την Καρδίτσα, μετά από μάχη με τον ιό. Ο 32χρονος που καταγόταν από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα έφυγε από τη ζωή, ενώ τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, νοσεί και ο πατέρας του, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός Καρδίτσας.

Τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ σχετικά με το ακριβές ποσοστό νεαρών ηλικιών που νόσησαν από κορονοϊό και απεβίωσαν, τρομάζουν, και δείχνουν ότι νεαρότερες ηλικίες, δεν είναι άτρωτες στην πανδημία αφού από την έναρξη της, 115 άτομα ηλικίας 18-39 ετών έχασαν τη ζωή τους. Μάλιστα τρεις εξ’ αυτών πέθαναν εντός του τελευταίου εικοσιτετραώρου, ενώ στους 12 ανέρχονται όσοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τα στοιχεία αυτά γίνονται ακόμη πιο ζοφερά, αν προστεθούν και 3 θάνατοι ανηλίκων (έως 17 ετών).

Κορωνοϊός: Η έκκληση της Μίνας Γκάγκα

Δραματική έκκληση προς τους πολίτες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού απευθύνει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αναφέροντας πως το Σάββατο, έχασε τη ζωή του 28χρονος στην Κομοτηνή, ο τρίτος ανεμβολίαστος άνθρωπος αυτής της ηλικιακής ομάδας που κατέληξε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανάρτησή της στο Facebook:

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι. Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments