Lifestyle

Αντζελίνα Τζολί: Έλαμψε στην πρεμιέρα του Eternals με τις κόρες της

Αντζελίνα Τζολί: Έλαμψε στην πρεμιέρα του Eternals με τις κόρες της
Αντζελίνα Τζολί: Η Zahara με την Shiloh περπάτησαν στο κόκκινο χαλί δίπλα στην μητέρα τους, που τους κρατούσε συνεχώς το χέρι.

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Eternals» στη Ρώμη, το βράδυ της Κυριακής, με τις κόρες της Zahara και Shiloh, που περπάτησαν μαζί της στο κόκκινο χαλί του 2021 Rome Film Fest.

Η 46χρονη ηθοποιός, που μονοπώλησε για ακόμη μια φορά τα φλας των φωτογράφων, επέλεξε μια custom δημιουργία του οίκου Versace και κοσμήματα Vhernier. Η 46χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, έλαμπε μέσα στη ασημένια, Versace, τουαλέτα της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abeera Mir (@fashiontalkbyabeera)

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η επιλογή του διάσημου ιταλικού οίκου δεν ήταν τυχαία, καθώς ο στυλίστας της, Jason Bolden, θέλησε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο, την χώρα όπου διεξάγεται το φεστιβάλ αλλά και την μακρά παράδοσή της στη μόδα.

Η Τζολί έλαμπε με την ασημί τουαλέτα που φόρεσε η οποία αναδείκνυε το αψεγάδιαστο κορμί της, αλλά όλοι μιλούν για τα κίτρινα sneakers που φόρεσε η Shiloh στο κόκκινο χαλί σε συνδυασμό με το μαύρο βραδινό φόρεμά της.

Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δυο κόρες της ηθοποιού, που πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό, στο πλευρό της μητέρας τους, η οποία τις κρατούσε συνεχώς από το χέρι.

Η 16χρονη Zahara εμφανίστηκε με ένα vintage φόρεμα του Catwalk Designer Vintage, ενώ η 15χρονη Shiloh επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace, που συνδύασε με κιτρινόμαυρα sneakers.

Η Αντζελίνα Τζολί, κάνει τις τελευταίες ημέρες απανωτές, δημόσιες εμφανίσεις καθώς προωθεί την τελευταία της ταινία Marvel, όπου υποδύεται την Thena, μια πολεμίστρια με εξαιρετική δύναμη, ταχύτητα και αντοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments