Αθλητισμός

La Liga: Η Οσασούνα έβαλε φρένο στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου

La Liga: Η Οσασούνα έβαλε φρένο στη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου
La Liga: Η εκπληκτική φέτος Οσασούνα δεν… λύγισε ούτε στο «Μπερναμπέου» κι έφυγε με βαθμό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ένα σκληρό ματς η Ρεάλ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Οσασούνα μέσα στη Μαδρίτη με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» περίμενε μια εύκολη νίκη για την 11η αγωνιστική της Primera Division.

Οι Μερένχες είχαν την ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό στο Καμπ Νου για το Clasιco της προηγούμενες αγωνιστικής και πίστευαν σε μια γιορτινή επικράτηση κόντρα στην Οσασούνα, αλλά δεν υπολόγισαν όσο θα έπρεπε την ομάδα της Παμπλόνας που τους έβαλε δύσκολα και πέρασε το τεστ στην ισπανική πρωτεύουσα, με το τελικό σκορ, 0-0, να δείχνει πως η ομάδα του Γιαγκόμπα Αρασάτε είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπάθησε να βρει το γκολ, έχασε ευκαιρίες, αλλά η «διαβασμένη» Οσασούνα, έδειξε γιατί φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία. Όντας στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας της Primera Division.

Τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα – έκπληξη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», και τη Ρεάλ να χάνει ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη και με αγώνα λιγότερο.

Με την ισοπαλία αυτή, η «βασίλισσα» έφτασε τους 21 βαθμούς έχοντας 10 παιχνίδια, ενώ η Οσασούνα ακολουθεί πιο πίσω με 19 σε 11 ματς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments