Lifestyle

Μπέσσυ Αργυράκη: Το επικό σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα

Μπέσσυ Αργυράκη: Το επικό σχόλιο του Λευτέρη Νικόλιζα
Μπέσσυ Αργυράκη: Ο Λευτέρης Νικόλιζας έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για την σύζυγο του σχετικά με την εμφάνιση της στο Dancing with the Stars.

Ο Λευτέρης Νικολίζας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και έκανε ένα επικό σχόλιο για την Μπέσσυ Αργυράκη. Ο σύζυγος της Μπέσσυς Αργυράκη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, Εβελίνα Νικόλιζα η οποία φέτος συμμετέχει στο μουσικό σόου «Just the 2 of us».

Τι είπε σχετικά με την Μπέσσυ Αργυράκη και το Dancing with the Stars

Σχολιάζοντας τις εμφανίσεις της Μπέσσυς Αργυράκη στο «Dancing with the Stars», ο σύζυγός της είπε: «Επειδή ήθελε να βγάλει τον διακαή της πόθο και επειδή ήταν για φιλανθρωπικούς λόγους ήθελε να πάει. Της έλεγα ότι δεν είναι για την ηλικία της το DWTS. Δεν ήθελα να ταλαιπωρηθεί.

Τον λυπήθηκα τον καβαλιέρο της όταν είδα να τη σηκώνει, τι τραβάει! Ωστόσο, έχασε 10 κιλά. Παλεύαμε χρόνια να χάσει έστω 2. Δεν έχανε γραμμάριο! Τώρα είμαι διπλά ευχαριστημένος. Είναι η χαρά της ζωής και δεν έχει μάθει να χάνει».

Ο ευτυχισμένος γάμος και το προξενιό που τους έκανε η Έφη Σαρρή

Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Λευτέρης Νικόλιζας είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους, για το προξενιό που τους έκανε η Έφη Σαρρή και τα 36 υπέροχα χρόνια κοινής πορείας τους. Εκείνη παραμένει μέσα της παιδί και μάλιστα όπως εξομολογείται ο σύζυγός της υπάρχουν και οι φορές που τον φέρνει στα όριά του. Βέβαια, της έχει αδυναμία και θυμάται ακόμα πόσο μεγάλος θαυμαστής της ήταν πριν γνωριστούν και από κοντά.

«Την έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα “μία τέτοια γυναίκα πρέπει να παντρευτώ”». Παρ΄όλα αυτά, από άποψη μαγειρικής έπεσε έξω στη «διάγνωση» που έκανε ότι θα μαγειρεύει καλά μιας και η αγαπημένη του απέχει σθεναρά από τις κουζίνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments