Πολιτική

Μητσοτάκης για 28η: Τιμούμε σήμερα αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό

Μητσοτάκης για 28η: Τιμούμε σήμερα αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό
Μητσοτάκης για 28η: Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η θέση της χώρας μας σήμερα.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε το πρωί τη Δοξολογία και τη μαθητική παρέλαση στο Παλαιό Φάληρο για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Όλες οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο κος Μητσοτάκης για την 28η Οκτωβρίου.

Μητσοτάκης για 28η: Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και στον κατακτητή. Και η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων. Σήμερα έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη αισιοδοξία. Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή. Είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά, με εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με διεθνείς συμμαχίες, μία χώρα η οποία τείνει χείρα φιλίας σε όλους ταυτόχρονα όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή οικονομικά, με ανάπτυξη για όλους, με επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, με μειωμένους φόρους που βελτιώνουν το διαθέσιμο εισόδημα όλων των Ελλήνων. Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να πορευτούμε σε αυτό το μέλλον με την ενότητα που οι καιροί απαιτούν και να έχουμε πάντα την ευθυκρισία να ξεχωρίζουμε τα χρήσιμα “ναι” από τα αναγκαία “όχι”. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο».
Μητσοτάκης για 28η

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου:

Η 28η Οκτωβρίου συμβολίζει την εθνική περηφάνια και τη δύναμη που πηγάζει από την ενότητα και το δίκαιο. Το έπος του Αλβανικού μετώπου και στη συνέχεια η Αντίσταση αποτελούν ένα διαχρονικό παράδειγμα ευψυχίας, αυταπάρνησης, αλλά και συντονισμένης δράσης για την επίτευξη του κοινού σκοπού. 81 χρόνια μετά το ΟΧΙ και τον αγώνα ενάντια στον φασισμό, η Ελλάδα ατενίζει με αισιοδοξία και θάρρος το μέλλον της. Ένα μέλλον ελευθερίας και ασφάλειας, ένα μέλλον για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, ένα μέλλον που τιμά το παρελθόν δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για το σήμερα. Ζήτω το ΟΧΙ! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments