Lifestyle

Cartier και η Expo 2020 Ντουμπάι ανακοίνωσαν το Woman Pavilion

Cartier και η Expo 2020 Ντουμπάι ανακοίνωσαν το Woman Pavilion
Cartier: Σε συνεργασία με το Expo 2020 Ντουμπάι ανακοινώνουν μια συνεργασία για να παρουσιάσουν το Γυναικείο Περίπτερο, τιμώντας όλες τις γυναίκες που κάνουν αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Η Cartier και η Expo 2020 Ντουμπάι ανακοινώνουν μια συνεργασία για να παρουσιάσουν το Γυναικείο Περίπτερο, τιμώντας όλες τις γυναίκες που κάνουν αλλαγές σε όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με την Cartier, η Expo 2020 Dubai αποκαλύπτει το Γυναικείο Pavilion με μια ειδική έκθεση ονόματι New Perspectives. Το Women’s Pavilion κάνει εκτενή μνεία στη συμβολή των γυναικών και τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία, ρίχνοντας φως στα αμέτρητα επιτεύγματα, παρελθόν και παρόν, που έχουν οδηγήσει τις οικονομίες προς τα εμπρός και έχουν βελτιώσει τις κοινότητές τους.

Θα αναδείξει επίσης το εύρος και τον πλούτο της γυναικείας τεχνογνωσίας που εμπνέει και ενδυναμώνει τους παγκόσμιους πολίτες να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Με την υποστήριξη γυναικών καλλιτεχνών και δημιουργών, το περίπτερο θα εμπλουτιστεί με συνεισφορές από την αρχιτέκτονα Laura Gonzalez, τον καλλιτέχνη El Seed και τις ηθοποιούς και σκηνοθέτες Nadine Labaki και Mélanie Laurent.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cartier Official (@cartier)

Η Cyrille Vigneron, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cartier International, δήλωσε: “Στην Cartier, οι γυναίκες είχαν πάντα έναν κεντρικό ρόλο, ως κινητήρια δύναμη και ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Το Women’s Pavilion είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στη μακροχρόνια δέσμευση της Maison για υποστήριξη των γυναικών που κάνουν αλλαγές».

Η Expo 2020 Dubai θα πραγματοποιηθεί από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022. Ένα ατελείωτο ταξίδι ανακάλυψης, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες και ανακαλύψεις, με περισσότερους από 200 συμμετέχοντες—συμπεριλαμβανομένων 192 εθνών, πολυμερών οργανισμών, επιχειρήσεων και εκπαιδευτικά ιδρύματα—συγκεντρώνονται για να αναδείξουν πραγματικές λύσεις στις πιο πιεστικές προκλήσεις του κόσμου. Θα είναι η πρώτη World Expo που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Ασίας και η πρώτη του 21ου αιώνα με ένα περίπτερο αφιερωμένο στις γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments