Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Τουρισμού: Θέσεις εργασίας για πέντε ειδικότητες

Υπουργείο Τουρισμού: Θέσεις εργασίας για πέντε ειδικότητες
Υπουργείο Τουρισμού: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού για την Ανώτερη Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προωθεί το υπουργείο Τουρισμού για την Ανώτερη Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αναμένεται.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού
  • ΤΕ – Τεχνικού Πληροφορικής
  • ΤΕ – Διοικητικού Λογιστικού
  • ΤΕ – Βιβλιοθηκονομίας
  • ΥΕ – Γενικών Καθηκόντων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (astek@mi)ntour.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), Λατούς 25, Άγιος Νικόλαος, Τ.Κ. 72100, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία Σχολής, υπόψη κας Αικ. Καραμπακάκη (τηλ. επικοινωνίας: 28410 28565, 28828).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο Σελίδα 9 από 12 των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments