Lifestyle

Ευαγγελία Συριοπούλου: Έγινε μαμά η γνωστή ηθοποιός

Ευαγγελία Συριοπούλου: Έγινε μαμά η γνωστή ηθοποιός
Ευαγγελία Συριοπούλου: Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε μητέρα κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατό αγοράκι.

Μητέρα έγινε η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η ηθοποιός με τα πανέμορφα μάτια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η νέα μαμά αναρτώντας μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της στο προφίλ της στο Instagram. Στη λεζάντα της έγραψε:”31/10/21 .Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

Να σου θυμίσουμε ότι το ζευγάρι μετρά 11 χρόνια κοινής πορείας, ενώ η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού της πριν γεννήσει.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είχε δηλώσει: «Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος. Την πρώτη μέρα το ένστικτό μου κάτι έλεγε, οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο. Πάθαμε λίγο ένα σοκ. Στο σίριαλ ήμουν μέχρι το 4 μήνα. Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, μόνο που πεινάω. Προσπαθώ να προσέχω λίγο. Έχω πάρει 12 κιλά. Τώρα φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο…»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments