Πολιτική

Χριστοδουλάκης: Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα με την πανδημία

Χριστοδουλάκης: Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα με την πανδημία
Χριστοδουλάκης: Δριμεία κριτική εξαπέλυσε ο γραμματέας του κινήματος Αλλαγής σχετικά με την διαχείριση της κυβέρνησης για την πανδημία.

Μύδρους εξαπέλυσε κατά της Κυβέρνησης ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, για την πανδημία. Πρόσφατα, ο ίδιος είχε αναφέρει πως δεν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, ανατρέποντας τα σενάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλάκης εγκαλεί την κυβέρνηση για ημίμετρα που αποτελούν μια «τρύπα στο νερό» και ζητάει μεταξύ άλλων επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και ένταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας στο σχεδιασμό του ΕΣΥ.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει να τα έχει χαμένα, αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση της πανδημίας. Τα ημίμετρα που διαρρέει αποτελούν μια τρύπα στο νερό. »Είναι ώρα αποφάσεων, για να μην ξαναζήσουμε τον περσινό εφιάλτη. Χωρίς δισταγμούς, χωρίς παζάρια και υπεκφυγές. Χωρίς το φόβο του πολιτικού κόστους.

»Εμβολιασμοί από κινητά συνεργεία, υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για επαγγέλματα που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες, ενίσχυση του ΕΣΥ με ένταξη τώρα και του ιδιωτικού τομέα στον σχεδιασμό. »Και σε κάθε περίπτωση, να υπάρξουν επιτέλους ουσιαστικοί έλεγχοι στην εφαρμογή των μέτρων, γιατί έως τώρα αυτοί είναι ανύπαρκτοι».

Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1991) είναι Έλληνας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πολιτικός. Τον Απρίλιο του 2018, ανέλαβε τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Πολιτική Σταδιοδρομία

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, από το 2010 έως το 2013 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ. 

Από το 2011 έως το 2013, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, μέλος της Συγκλήτου του ΕΜΠ, ως εκπρόσωπος των Φοιτητών και Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΕΜΠ.

Από το 2015 έως το 2017, διετέλεσε μέλος του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Τον Απρίλιο του 2018, μετά από πρόταση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, εξελέγη από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, πρώτος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής.

Κατά τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, βρισκόταν στην 12η τιμητική θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments