Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση της μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση της μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Ξιαρχό
Δανάη Μπάρκα: «Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια».

Η παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα έκπληκτη από τα λόγια του Τάσου Ξιαρχό έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram όλο νόημα,  αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στον χορογράφο. Δανάη Μπάρκα

Πιο συγκεριμένα στην ανάρτηση της  η Δανάη Μπάρκα λέει: «Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”.

Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί»

Μετά τον σάλο που ξέσπασε εναντίον του ο Τάσος Ξιαρχό με το Instagram story χλευάζοντας κοπέλα με ριγέ μπλούζα απειλούσε  να αυτοκτονήσει στο Μενίδι.

Σάλος επικρατεί μετά το Instagram Story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό. Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε στην διαγραφή του προφίλ που διαθέτει στο Instagram, το οποίο άνοιξε ξανά μετά από λίγες ώρες. Ενδεικτικό είναι πως όλες οι πρωινές, τηλεοπτικές, εκπομπές καταδίκασαν την απρεπή συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα, χτες το βράδυ (1/11), ο χορογράφος βρισκόταν στο Μενίδι και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Δανάη Μπάρκα

Απ’ ότι διαπιστώσαμε ο χορευτής είχε σβήσει προσωρινά, τον λογαριασμό του στο Instagram. Καθώς οποίος πατούσε το username του, έβλεπε ένα λευκό φόντο και στην αναζήτηση δεν υπάρχει πουθενά το προφίλ του. Φυσικά το θέμα έφτασε στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σημεία ζωής έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια. Δανάη Μπάρκα

Στο βίντεο αναφέρει:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους.

Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments