Πολιτική

Χρηστίδης για ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός

Χρηστίδης για ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα γίνουμε πατερίτσα κανενός
Χρηστίδης για ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: «Πρέπει να ανακτήσουμε το 'Κ'. Είμαστε ''ΠΑΣΟ'', πρέπει να γίνουμε Κίνημα ξανά», σημείωσε ο κος Χρηστίδης.

Τους λόγους για τους οποίους απορρίπτει πλήρως οποιαδήποτε συζήτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, εξήγησε ο υποψήφιος πρόεδρος, Παύλος Χρηστίδης.

Mιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Χρηστίδης τόνισε: «Προσωπικά εγώ είμαι εδώ για να βάλω στην ατζέντα θέματα που αφορούν τον πολίτη». Παράλληλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ζητήματα δημοκρατίας, συμμετοχής, προστασίας και ενίσχυσης των θεσμών, περιβάλλοντος αλλά και ανισοτήτων.

Ειδικά για τις συνεργασίες ανέφερε ότι «εμάς δεν μας αφορά να γίνουμε πατερίτσα κανενός», πως η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει από το συνέδριο του 2019 όπου ψηφίστηκε η αυτόνομη πορεία της παράταξης. Η θέση του κ. Χρηστίδη είναι πως μόνο ο πρωταγωνιστικός ρόλος του κινήματος θα μπορούσε να αλλάξει τις συνθήκες.

«Πρέπει να ανακτήσουμε το ‘Κ’. Είμαστε ”ΠΑΣΟ”, πρέπει να γίνουμε Κίνημα ξανά», σημείωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, κ. Χρηστίδης.

Χρηστίδης για ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι Έλληνας πολιτικός.

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1983 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Άργος και στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2009 εργάζεται αρχικά ως συνεργάτης και στη συνέχεια στο δικό του δικηγορικό γραφείο.

Τον Μάρτιο του 2013 εξελέγη γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Το 2014 ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Ελιά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ναυπλιέων. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Στις εθνικές εκλογές του 2019 ο Παύλος Χρηστίδης ήταν τοποθετημένος στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής. svg%3E

  • Τον Ιούλιο του 2015 ανέλαβε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
  • Από τον Απρίλιο του 2018 έως και τον Οκτώβριο του 2021 κατείχε τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου στο Κίνημα Αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments