Αθλητισμός

Λευτέρης Πετρούνιας: Η μεγάλη κόρη του έγινε 2 ετών

Λευτέρης Πετρούνιας: Η μεγάλη κόρη του έγινε 2 ετών
Λευτέρης Πετρούνιας: Η μεγάλη κόρη του Σοφία έγινε 2 ετών και της ευχήθηκε με το πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο για τα γενέθλια της.

O Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Μιλλούση και έχουν αποκτήσει δύο κορούλες. Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για το αγαπημένο ζευγάρι καθώς η μεγάλη κόρη τους η Σοφία έγινε 2 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε μια τρυφερή ανάρτηση περιγράφοντας όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά τη Σοφία. Έγραψε: «Σαν Σήμερα 2 χρόνια πριν γεννήθηκε η Σοφία μου και έτσι απλά η ζωή μου απέκτησε διαφορετικό νόημα και άλλαξε για πάντα», Λευτέρης Πετρούνιας

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος. Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου!
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια μετά τον γάμο του με την Βασιλική Μιλλούση.
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το ζευγάρι τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι δύο αθλητές αποφάσισαν να κάνουν θρησκευτικό γάμο δύο χρόνια μετά τον πολιτικό τους και να ζήσουν το παραμύθι της ζωής τους. Μετά τον ερχομό δύο παιδιών, αντάλλαξαν και όρκους αιώνιας αγάπης παρουσία στενών συγγενών και φίλων στον Άγιο Δημήτριο στη Γλυφάδα.
Λευτέρης Πετρούνιας

Οι δύο τους έλαμπαν εκείνη τη βραδιά από χαρά, ενώ μετά το ιερό μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας διασκέδασαν με φίλους και συγγενείς στο γλέντι που ακολούθησε. Μάλιστα, την παράσταση έκλεψαν με το ρομαντικό και τρυφερό χορό τους.

Λευτέρης Πετρούνιας

Η Βασιλική Μιλλούση στις δηλώσεις της μετά το μυστήριο έλεγε χαρακτηριστικά:

“Δε του πάτησα το πόδι, τον φίλησα. Ήταν όλα όπως τα ονειρευόμασταν. Και έχουμε συνέχεια. Τα λόγια αυτά του Ελύτη που έγραψα στον Λευτέρη ήταν πολύ συγκινητικά και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί του να τα διαβάσει και εκείνος”

Ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέφερε: «Η ζωή στο σπίτι με τρεις γυναίκες δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τυχερός άντρας». Απαντώντας στο ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού, αγοριού αυτή τη φορά, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε «είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε δυο μωρά στο σπίτι, πολύ μωρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments