Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με τη Μονακό στο ΣΕΦ για το σερί

Ολυμπιακός: Με τη Μονακό στο ΣΕΦ για το σερί
Ολυμπιακός: Στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι να κάνει το «έξι στα έξι» στα εντός έδρας ματς.

Για το σερί του έξι στα έξι εντός έδρα νικηφόρα ματς κατεβαίνει απόψε στο «παλέ» ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Μονακό θέλοντας να διατηρήσει την υψηλή του θέση στη βαθμολογία της φετινής Euroleague.

Με τον αιώνιο εχθρό, Παναθηναϊκό, να γνωρίζει ήττα – διασυρμό στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και τους πράσινους να κοιτούν με κιάλια τους Πειραιώτες που κάνουν υψηλές πτήσεις φέτος, στο μεγάλο λιμάνι ετοιμάζονται για ακόμη μια γιορτή του μπάσκετ, με το φαληρικό στάδιο να φοράει τα καλά του κι απόψε.

Η νίκη απόψε φέρνει στο 6-2 τους ερυθρόλευκους κι ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, με τον Χασάν Μάρτιν να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό του. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Γκουίντο Τζοβανέτι (Ιταλία).

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είναι η πρώτη ομάδα σε κατοχές στο transition και πρώτη ομάδα σε ποσοστό στις κατοχές στο transition. Οπότε αρέσκεται να παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό, αυτό τους δίνει πολλές επιθέσεις και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, γιατί δεν σουτάρουν πάντα με πολύ καλά ποσοστά», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ελέγξουμε το πως θα εκτελέσουμε στην επίθεση. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα.

Το να κάνουμε λάθη ή βιαστικά σουτ πιθανόν θα οδηγήσει σε μια καλή προοπτική αιφνιδιασμού για αυτούς. Επίσης πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ. Η Μονακό παίζει το παιχνίδι σε πολλές κατοχές και ένα στυλ μπάσκετ που δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ευρωλίγκα» κατέληξε στο τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments