Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Από τα Σεπόλια στο Οβάλ γραφείο»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Από τα Σεπόλια στο Οβάλ γραφείο»
Αντετοκούνμπο: Γιάννης και Θανάσης μαζί με τους Μπακς ήταν καλεσμένοι του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με όλη την ομάδα των Μπακς ήταν καλεσμένοι στον Λευκό Οίκο. Τέσσερις μήνες μετά τη θριαμβευτική κατάκτηση του τίτλου, οι Μπακς έχουν ταξιδέψει από την Κυριακή (7/11) στην αμερικανική πρωτεύουσα για το ματς με τους Γουίζαρντς, και επί τη ευκαιρία έδωσαν σήμερα το «παρών» στην αμερικανική κατοικία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τελευταία επίσκεψη ομάδας στον Λευκό Οίκο χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν είχαν βρεθεί εκεί οι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα! Έκτοτε, καμία άλλη ομάδα δεν γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος (2017-2020), επί ημερών δηλαδή του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

“Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ”, ήταν το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η περσινή κατάκτηση του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλητής στο ΝΒΑ, καθώς οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 105-98 και με σκορ 4-2 πήραν το πρωτάθλημα. Ο Greak Freak έκανε το ματς της ζωής του και οδήγησε τα ελάφια στο πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από 50 χρόνια.

Ακόμη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικά απίστευτος στο ματς. Ο ηγέτης των Μπακς τέλειωσε το ματς έχοντας 50 πόντους (16/25 σουτ, 17/19 βολές), 14 ριμπάουντ και 5 τάπες. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στην τελευταία περίοδο.

Σ΄αυτήν ο Αντετοκούνμπο και οι Μπακς δεν είχαν διάθεση να σπαταλίσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Κρις Μίντλετον μπήκε και αυτός στην εξίσωση και οι Μπακς πήραν τελικά τη νίκη με 105-98 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές.
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments