Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το απίστευτο επίτευγμα του Μασούρα

Ολυμπιακός: Το απίστευτο επίτευγμα του Μασούρα
Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας κατάφερε ένα μοναδικό επίτευγμα με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ιωνικό με 2-1 και ξέφυγε στη βαθμολογία πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Ο Γιώργος Μασούρας πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χάρισε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Ταυτόχρονα έγραψε τη δική του ιστορία καταφέρνοντας ένα αξιοθαύμαστο επίτευγμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας!

Το επίτευγμα του Μασούρα είναι μοναδικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως δεν το έχουν καταφέρει ούτε κορυφαίοι σκόρερ του παρελθόντος. Από εκεί και πέρα, στα αξιοσημείωτα είναι επίσης ότι έχει σκοράρει και κόντρα στον Ολυμπιακό (ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου) τον Μάρτιο του 2017.

Ο Μασούρας, ο οποίος έφτασε τα 60 γκολ στην καριέρα του, έχει φτάσει ήδη τις 203 συμμετοχές στην Α’Εθνική/Super League. Οι πρώτες 123 είναι με τη φανέλα του Πανιωνίου από το 2014 ως τον Δεκέμβριο του 2018 και οι υπόλοιπες 80 με εκείνη των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Μασούρας έχει πετύχει 46 γκολ, ενώ 11 μοιράσει και ασίστ.

Το μεγαλύτερο «θύμα» του Έλληνα φορ είναι η ΑΕΛ, κόντρα στην οποία έχει πετύχει 7 γκολ. Έξι έχει βάλει σε βάρος του Άρη, από πέντε έχει πετύχει απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναιτωλικό. Τέσσερα έχει σκοράρει εναντίον της Λαμίας, του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ. Επίσης, έχει τρία γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και δύο κόντρα στον Ατρόμητο. Από ένα γκολ έχει πετύχει με αντίπαλο την Ξάνθη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ολυμπιακό, τον Λεβαδειακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Βέροια, την Κέρκυρα, τον Βόλο και χθες τον Ιωνικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments