Ελλάδα

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Προπονητής τένις: Ο προπονητής φρόντιζε να κλείνει δωμάτια σε καλά ξενοδοχεία, προκειμένου να δελεάζει τις ανήλικες αθλήτριες.

Για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων συνελήφθη ένας προπονητής του τένις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο προπονητής συνελήφθη με ένταλμα που εκδόθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η κατηγορία είναι κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής, ηλικίας 34 ετών σήμερα, που εργάζεται σε όμιλο αντισφαίρισης των βορείων προαστίων, είχε πριν από περίπου 5 χρόνια, ερωτικές σχέσεις με δύο κορίτσια, 14 και 15 ετών. Την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης έκαναν εις βάρος του οι δύο κοπέλες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πως ο προπονητής του τένις δελέαζε τα κορίτσια

Ο προπονητής φρόντιζε να κλείνει δωμάτια σε καλά ξενοδοχεία, προκειμένου να δελεάζει τις ανήλικες αθλήτριες, ενώ εκείνες ταξίδευαν μαζί του σε διάφορες χώρες της Ευρώπης για να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά. Παράλληλα ο 35χρονος παρείχε υποσχέσεις στις αθλήτριες για γρήγορη ανέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στις πρώτες του επαφές με τις ανήλικες, ο προπονητής τις καλούσε στο σπίτι του, με το πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα. Ακόμη, όπως προκύπτει, τους πρότεινε να παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια και πάνω στη συζήτηση, τους αποκάλυπτε τις ανώμαλες σκέψεις του, ζητώντας απο τις ίδιες, να μην πουν τίποτα και σε κανέναν για όσα τους έλεγε.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Οδηγείται αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί και κατόπιν ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση. Προπονητής τένις

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments